Fantasy dnevnik: Dajte nam vajld kard svake nedelje!

Fantasy dnevnik
(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Da, ove nedelje pričamo o vajld kardovima. Fantasy rezultat nijednog od naša dva takmičara nije bio sjajan. Bili su očajni.

Još jedno kolo tuge, čemera, bede i razočaranja u našem taboru. Lalović i Ninković opet kukaju, ali se bar jedan nada boljem sutra. Zvuči kao serija, ali neka tužna…

NINKOVIĆ: TREBA MI VAJLD KARD SVAKIH DESET DANA!

Samo desetorica igrača u ovom kolu, agonija se nastavlja. Pauzirali su Azar, Hojbjerg, Hoselu i Robertson. Trojica igrača koji su ušli sa klupe doneli su mi premoćna četiri boda. I šta čovek da radi sa tim učinkom? Ja stvarno nemam pojma.

Nastavljam da tonem, svake nedelje sam sve dublje. Crvene strelice gde god pogledam. Ništa mi se lepo nije desilo u poslednje vreme, stvarno počinjem da ludim od nemoći. Ovog puta su me ponovo izdali najskuplji.

Lalović mi je ukrao Bruksa, jedinog čoveka koji mi je doneo bodove u subotu. Ederson je osvojio dva boda bonusa u derbiju, Voker je dodao još šest a Alonso je bio najbolji sa 11. Ukupno 45, što je još jedno u nizu skandaloznih izdanja.

ENGLEZI IGRAJU KUP, UBODI TI SLEDEĆE IZNENAĐENJE!

Na klupi mi je ostao Fabijanski sa šest osvojenih bodova. Mogao bih da pišem ligi i da tražim da u svakoj rundi igram sa dvojicom golmana. Lošiji sigurno ne bih bio a svaki dodatni bod bi značio. Ovako baš nigde neću stići.

Pred ovog kolo sam se lomio oko transfera i na kraju odlučio da ga ne napravim. Za sledeće kolo imam dva transfera ali mi ni 22 ne bi bila dovoljna. Potreban mi je jedan vajld kard odmah sada i još jedan sredinom decembra. Kad sam glup pa sam prvi u sezoni potrošio prerano.

LALOVIĆ: AKO ISKORISTITE VAJLD KARD KAO JA…

Moj vajld kard se između ostalog sastojao iz izbacivanja Manea iz tima. Jako pametno. Ostavio sam i Kejna u timu, iako košta koliko hoćeš, a Totenhem deluje kao tim koji ne bi dao dva gola ni Dinamu iz Vranja.

Fantasy sezona mi tone u prethodnih nekoliko kola, ali naredno kolo osim Bruksa i Robertsona niko nema težak raspored, pa se nečemu nadam. Kolo iza nas je još jedno u kojem je moj fantasy učinak spasila odbrana.

IMAMO VELIKI DERBI U LIGA KUPU!

Već na poluvremenumeča Mančester siti – Totenhem sam video da od Totenhema nema ništa i upisao sebi clean sheet od stane Edersona i Mendija. Jedlin je ušao umesto Robertsona i doneo bodove, a moćni Luis Dank nastavlja da dominira.

Napred sam traku stavio Azaru koji nije igrao pa je kapiten bio Felipe Anderson jer sam, logično, zaboravio da zamenim zamenika kapitena.

Jedina uteha je Đukina očajna sezona pa sam mu pobegao još pet bodova i fali mi jedan do brojke od 600.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime