Fantasy dnevnik: Ceca, kralj subote i nedelja u zvezdama

Fantasy Mendi
(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Prošlo je prvo kolo. Ne znamo kako se vama čini fantasy početak, ali evo prvih utisaka iz pera dva namučena fantasy ratnika.

Nikola Lalović i Dušan Ninković Đuka su vam pisali pred prvo kolo kako su sastavljali svoje timove, koliko su im nesnosne bile cene pojedinih igrača i šta očekuju od nove sezone, a sada su stigli i njihovi utisci posle prvog kola.

Kao neko ko više ne igra fantasy zarad psihičke stabilnosti, ove sezone uživam u svim njihovim mukama. Atmosfera u redakciji je uvek uzavrela i već jedva čekam naredni vikend, da ponovo padnu teške prozivke. Zato, da vas ne gnjavim više, prepuštam im tastaturu…

LALOVIĆ: ZAPISANO JE U ZVEZDAMA (80 BODOVA)

Nikad jače nisam krenuo! Dobro, nije baš bilo tako jako, ali zaista mi je asistencija Aleksisa kod penala za Junajted bila najbrže uzimanje fantasy bodova ikada.

Naravno da sam se pokajao što ga imam u timu kada sam video kako igra, a prve nervne ćelije su odumrle kod Lukakuovog sramotnog promašaja sa pet metara, 1 na 1 sa Kasperom Šmajhelom. Subota nije loše prošla, pogotovo jer je moćni Kristal Palas pobedio, a dve moje preporuke za tvoj fantasy tim izdominirale.

Romelu Lukaku
(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Ipak brinuo me je Ričarlison, jer je zahvaljujući njemu Đuka uspeo da mi pobegne na 20 bodova, što nije propustio da mi natrlja na nos. Ipak u zvezdama je bilo zapisano da ovoga puta ja moram biti u prednosti.

Došla je nedelja, a dok sam u kafiću ispijao cedevitu (Marković: Cccc, šta ti dečko radiš…) i čekao da mi drugarica preko nekakve aplikacije napravi natalnu kartu (Marković: Gospode bože.) Sadio Mane je rešetao. Sa dva gola me je približio Đuki, a mreže su mirovale i u Sautemptonu, te je moćni Ben Mi doneo bodove.

KOD ZA NAŠU LIGU JE 68404-643566

Bili smo tu negde pred početak poslednjeg meča kola. U subotu sam proklinjao sebe što sam iz tima izbacio Žoržinja, a ubacio Matea Kovačića koji se nije našao ni na klupi, ali sada je sa klupe ušao niko drugi do Benjamin Mendi.

Šta dalje da vam kaže, u zvezdama je bilo zapisano da pobeđujem i već 8% mog cilja da Đuki ove sezone pobegnem za 100 ili više bodova je ostvareno. Vidimo se sledeće nedelje, kada ću barem duplirati svoju prednost!

ĐUKA: ŠTO SAM KUPOVAO NAPADAČE? (72 BODA)

Nakon skroz obične večeri u petak i moje potpune dominacije u subotu, morao sam da posustanem. Sa 20 poena prednosti u odnosu na čoveka koji takođe piše ove tekstove, doveo sam sebe u poziciju da on odustane i da rubrika propadne.

Signal je bio jasan, to ne sme da nam se desi, barem ne u ovako ranoj fazi sezone. Morali su malo da se smire moji igrači, iako je upravo nedelja bio dan kada sam očekivao golove. Nekoliko mojih pogodaka od prethodnog dana, poput Nevesa ili Ričarlisona, pali su u vodu.

Fantasy dnevnik: Ceca, kralj subote i nedelja u zvezdama
(Photo by Harry Trump/Getty Images)

Greška je nastala u izboru napadača i to je glavni razlog ovog mog poraza. Aguero i Aubamejang, dve najskuplje opcije u mom timu, bili su ispod svog nivoa. Čak ni to što su igrali međusobno nije izgovor za samo četiri boda koje su mi doneli.

PREMIJER LIGA – KVOTE SU TU I ČEKAJU NA TEBE

Generalno gledano, nevezano za fantasy, nedelja je bila jedan od najgorih dana u mom životu. Citirao bih ovom prilikom Svetlanu Ražnatović i stih ’’da sam na mostu, odmah bih se bacila’’. (Marković: Isuse, daj mu lavlje srce!) Tako sam se ja osećao tokom većeg dela dana i znao sam da ni na igrici neće biti ništa bolje.

Videlo se u prvom kolu da sam debelo promašio sa nekim izborima, dan pred početak sezone sam izbacio Holebasa iz tima, ubacio neke igrače koji neće imati preveliku minutažu. Na kraju nedelje, moj bilans je bio 72 boda, što je za ovakvo kolo slabije nego što sam očekivao.

KOD ZA NAŠU LIGU JE 68404-643566, PRIDRUŽI NAM SE!

Barem dok ne pobedim u našem malom ratu, što će se desiti naredne nedelje, držaću se poznatih floskula. Noge mojih igrača su teške od priprema, a dobra stvar je što je ova trka maraton a ne sprint.

Vidimo se ponovo za nekoliko dana, da uzvratim udarac.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime