Fantastično fantazi kolo za čak ŠEST Meridianovih dobitnika!

Mitrović
Strancima u Fulamu teško pada izolacija (FOTO: Henry Browne/Getty Images)

Znamo, znamo, rekli smo na početku, tri najbolja dobijaju nagradu. Ali, šta možemo da uradimo kad imamo šest najboljih? Tako je bilo ovog vikenda, u prvom kolu nakon poslednje reprezentativne pauze. Drago nam je što se završila i zbog naših fantazi timova.

Raspucan se sa pauze vratio aleksandar Mitrović, najbolji strelac Lige nacija. Dva gola u mrežu Sautemptona, pobeda i pohvale od novog trenera. Kad Ranijeri kaže da je Mitrović jedan od najboljih na svetu, ko smo mi da mu ne verujemo?

SPREMAJ SE ODMAH ZA SLEDEĆE KOLO!

Dobar je bio i Muj iz Hadersfilda sa dva gola, Sane i Sterling su nosili Mančester siti na svojim krilima, Aleksander-Arnold je sakupio mnogo poena. Odlični su bili Salah i Firmino, a razočarali su Azar, Aguero, Lakazet, Lukaku

Za dobar rezultat u našoj fantazi ligi bilo je potrebno preko 90 bodova u ovoj rundi. Zvuči impresivno a sada ćemo detaljnije pogledati kakve su to ekipe. Bilo je nekih veoma iznenađujućih izbora koji su doneli mnogo bodova njihovim menadžerima.

Jovan Jovović – Parpao

Pikford na golu, Van Dajk i Aspilikueta u defanzivi. Provereno. A onda vezni red i napad koji nisu propustili priliku da Jovanu donesu bodove, pobedu u našoj ligi ove nedelje i bonus! Obamejang sa osam, Mane i Sesenjon sa po devet, Mitrović 13, Muj 16 a kapiten Firmino čak 24 boda!

Nikola Tripković – STMRLLR

Kod Nikole je skoro sve bilo drugačije. Na golu je bio Alison, koji je takođe donosio bodove. Ovde su sva tri defanzivca imala zapažen učinak. Sako je osvojio pet poena, Voker 6 a Aleksander-Arnold čak 14!  Firmino je pridodao svojih 12, David Silva se zaustavio na devet a kapiten Sane je osvojio 38 bodova!

Branislav Timarac – Prti Baa Nee

Sterling bez kapitenske trake i Salah sa njom oko ruke doneli su po 16 poena Branislavu. Aleksander-Arnold je dodao još 14 poena a tu je bio i Van Dajk iz menadžerovog omiljenog tima. Glen Marej je potvrdio da je kao vino novim pogotkom a Mitrović je dva puta tresao mrežu.

Lazar Zekić – NScrew

Dugo nismo videli Smolinga u nekom fantazi timu. On je Lazaru doneo šest bodova u ovoj rundi a društvo u defanzivi mu je pravio Kin sa osam bodova. Šurle je dodao 7 bodova, Mane 9 a najbolji učinak imali su Sane sa 19 i Mitrović, koji je nosio kapitensku traku, sa 26 bodova!

Aleksandra Vujović – Shavasana

Posebno nam je drago kada među dobitnicima bude i jedna dama! Njoj je bekovski tandem Liverpula osvojio čak 21 bod. Njihov veliki rival, Everton, uspeo je da se vrati u meč sa igračem manje a Gilfi je zaslužio 11 poena za svoj učinak. Kada dodamo Mitrovića a i Sterlinga sa 32 boda, dolazimo do bonusa.

Marko Nikolić – 1667371

U prethodnom timu smo imali bekovski tandem Liverpula, ovde je u pitanju tandem štopera. U veznom redu je bio Son koji je dodao osam bodova. I ovde je bio najbolji igrač Fulama, Aleksandar Mitrović, ali ne bi ničeg bilo bez Sitija. Silva sa 9 bodova i kapiten Sane sa čak 38 za plasman u Top6 ove nedelje!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime