Takozvani mehur ABA 2 lige, u kom učestvuje i banjalučki Borac, počinje u ponedeljak na Zlatiboru. Za tu priliku, Banjalučani su doveli i pojačanje evroligaškog kalibra.

Reč je o članu čuvene ekipe Partizana koja je 2010. godine otišla na fajnal-for u Pariz, Aleksandru Aljoši Mitroviću.

Mitrović je nedugo nakon Partizana nestao sa evropske košarkaške mape i određeni deo karijere proveo u klubovima sa Bliskog istoka.

30-godišnji košarkaš je potpisao jednomesečni ugovor.

-Poslednja akvizicija pred početak turnira na Zlatiboru je Aljoša Mitrović nekadašnji igrač Partizana, Mege, Budućnosti, Pivovarne Laško, Metalca, Peristerija i nekoliko klubova sa Bliskog Istoka. Aljoša je potpisao otvoren ugovor na mesec dana i verujemo da će pomoći momcima u predstojećim utakmicama-, naveo je Borac.

Za Meridianbetsport.ba Aljoša je naveo da iako dugo nije igrao zbog pandemije virusa, u trenažnom procesu.

-Nadam se da ću brzo premostiti taj jaz uz pomoć saigrača i stručnog štaba. Očekujem da u ovoj ekipi kliknu neke stvari, a ja sam tu da svojim iskustvom doprinesem na koji god način bude potrebno. Sve sa zajedničkim ciljem da ugrabimo što više pobeda. Moj fokus je uglavnom poslednjih nekoliko godina bio na Bliskom istoku, ali sam tako lepo primljen u Banjaluci da ću vrlo rado popričati sa čelnim ljudima iz kluba o pronalasku zajedničkog interesa dugoročnije prirode kada sve ovo prođe-, rekao je Mitrović.

Filipovski zadovoljan pobedom na debiju

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SRBIJA – ŠKOTSKA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #28

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime