Evrogol podkast: Liga nacija i Srbija, veliki Edin Džeko i Đuka skautira Burundi

Evrogol podkast Džeko
(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Evo nas i ovog četvrtka. Novi Evrogol podkast je pred vama, a gosti Nebojše Markovića bili su Dušan Ninković Đuka, kolega sa portala Meridian Sporta, i Dragan Čiča, novinar i komentator Sportkluba.

Pauze za reprezentacije nisu baš najinspirativnije za one koji preferiraju klupski fudbal, ali je ovoga puta bilo interesantnih stvari, naročito u Ligi nacija. Srbija je gostovala u Crnoj Gori i Rumuniji, a Dragan Čiča je bio na licu mesta.

On je govorio o svojim intervjuima sa selektorom Mladenom Krstajićem, kao i pojedinim igračima kao što su Dušan Tadić i Adem Ljajić. Bilo je reči o rezultatima Srbije, igračima koji su dobili priliku, ali i svim ostalim dobrim i lošim stvarima.

POSLUŠAJTE I NAŠU PRETHODNU EMISIJU, BILO JE VRLO POUČNO 🙂

Naravno, momci u studiju su posvetili pažnju celokupnoj Ligi nacija. Pričalo se o Crnoj Gori, o uspesima Bosne i Hercegovine, ubedljivom porazu Makedonije, kao i o katastrofalnim rezultatima Slovenije.

Gibraltar je bio naročito iznenađenje sa dve vezane pobede, Nemačka je nastavila lošu formu sa Svetskog prvenstva, dok je Holandija najavila svoj postepeni povratak u evropski vrh. Gruzija i Finska su pozitivna iznenađenja u svojim ligama, dok je Italija ipak nekako uspela da izbori opstanak u A diviziji.

Srbija Liga nacija
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Đuka je za to vreme iskoristio priliku da ispriča svoje viđenje utakmice Burundija u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija – ni nama nije jasno šta ga je nateralo da pogleda taj meč, ali trpimo ga. Ukoliko se odlučimo da ga pošaljemo na Kup afričkih nacija narednog leta, nemojte biti iznenađeni.

ČELSI ILI JUNAJTED? KO JE VAŠA SIGURICA?

Elem, šalu na stranu, najavljivali smo i velike derbije koji nas očekuju predstojećeg vikenda. Čelsi dočekuje Mančester Junajted, Sevilja i Barselona se sastaju u Primeri, dok nas u Italiji čeka Derbi dela Madonina – Inter dočekuje Milan.

Uz to, pričali smo i o Tjeriju Anriju u Monaku i brojnim drugim stvarima…

I to vam je to za ovonedeljni Evrogol podkast.

Prethodne emisije:
Evrogol 001Evrogol 002Evrogol 003Evrogol 004 Evrogol 005 – Evrogol 006Evrogol 007Evrogol 008Evrogol 009 Evrogol 010Evrogol 011Evrogol 012 Evrogol 013Evrogol 014Evrogol 015 Evrogol 016 Evrogol 017Evrogol 018Evrogol 019Evrogol 020Evrogol 021Evrogol 022 Evrogol 023

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime