Evo kako prođeš kad napadneš MMA fajterku (VIDEO)

MMA Polijana Vijana
(Photo by Joe Scarnici/Getty Images)

Predsednik UFC-a Dejna Vajt je na društvene mreže postavio sliku napadača koji je pokušao da opljačka brazilsku MMA zvezdu Polianu Vijanu.

Sam Dejna Vajt je uz fotografiju na kojoj se vidi da napadač nije dobro prošao prokomentarisao da je jako loša ideja napasti profesionalnu MMA fajterku. Nemili događaj se desio prošle subote kada je Polijanu napao nepoznati muškarac i pokušao da je opljačka, uz tvrdnju da kod sebe poseduje vatreno oružje. Ovako je to izgledalo na kraju.

Evo kako prođeš kad napadneš MMA fajterku (VIDEO)

Ova 26-godišnja Brazilka se nije na to obazirala i uspela je da jednim zahvatom savlada svog napadača.

Kada me je video pitao je koliko je sati, a ja sam videla da neće otići. Probala sam da uzmem mobilni, a onda je on tražio da mu predam telefon. Upozorio me da ne reagujem jer je naoružan. Stavio je ruke na oružje, ali sam ja shvatila da je preblizu, te da neće stići da izvadi pištolj ukolko ga zaista ima“, istakla je Vijana, koja je potom ispričala kako je prešla u napad i savladala napadača.,

Dva puta sam ga udarila i jednom šutnula. Pao je, a onda sam mu uhvatila “kragnu” i sačekala policiju” ispričala je Vijana.

KLADI SE NA MMA SVAKOG DANA U MERIDIANU

Ova 26-godišnja Brazilka visoka je 170 centimetara i ima 52 kilograma, a u profesionalnoj karijeri ima 10 pobeda i 2 poraza. Poslednji meč imala je u avgustu prošle godine kada je izgubila od Džej Džej Oldridž odlukom sudija.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime