Naslovna Fudbal Italijani uvereni da će biti publike na otvaranju EURA 2020!

Italijani uvereni da će biti publike na otvaranju EURA 2020!

Gravina očekuje navijače na otvaranju EURA 2020 (FOTO: Denis Doyle/Getty Images)

Predsednik Italijanske fudbalske federacije Gabriele Gravine izneo je interesantan detalj o početku Evropskog prvenstva 2020. godine.

Prvi čovek italijanskog fudbala je naglasio da je u planu da se premijerni meč na EURO 2020 igra pred navijačima uprkos pandemiji koronavirusa.

Evropski šampionat, koji je prošle godine odložen zbog pandemije koronavirusa, trebalo bi da počne 11. juna kad će se na rimskom Olimpiku sastati Italija i Turska.

Gabriele Gravine je uveren da će tada biti publike na tribinama.

Siguran sam da ćemo otvoriti evropsko prvenstvo u Rimu i da ćemo to uraditi sa navijačima na stadionu. Još uvek ne znamo koliko će biti gledalaca, ali sigurno će biti gužve- izjavio je predsednik fudbalskog saveza Italije.

Italija je jedna od 12 zemalja domaćina, a planovi za jednomesečni turnir kako je prvobitno planirano dovedeni su u pitanje dok se pandemija koronavirusa i dalje širi.

UEFA je saopštila da države domaćini moraju do kraja aprila da dostave planove za smeštaj navijača na tribinama.

-Uložili smo dve godine napornog rada i uvereni smo da ćemo do 7. aprila imati povratne informacije koje ćemo predstaviti UEFA– dodao je Gabrijele Gravine.

Matić pravo u metu: Predsednik FSS treba da bude Srbin, domaćin – seljak!

Obavezno pogledajte:NAJJAČE MMA OGRANIZACIJE NA SVETU SEM UFC

4 KOMENTARA

  1. Svi se nasamo tome ali situacija ne obećava ,nigde još nisu popustilo mere šta više opet sve zatežu ,tesko da će se do tad normalizovati situacija ali videcemo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime

Exit mobile version