Global Esports Games objavio listu igara koje će se pojaviti na ovogodišnjem takmičenju

esports-pes-dota
Global Esports Games objavio listu igara koje će se pojaviti na ovogodišnjem takmičenju (FOTO: RUR)

Globalna Esports Federacija je osnovana 2019. godine sa ciljem da spoji esports, virtuelni sport, muziku i zabavu na jednom mestu.

Global Esports Games takmičenje će biti glavni događaj koji će se održavati svake godine u različitim gradovima na svetu i biti glavni rival International Esports Federation World Championship-u.

Global Esports Games će okupiti timove iz različitih delova sveta, koji će se takmičiti u nekoliko različitih esports takmičenja, a danas je objavljeno i koje će se igre pojaviti na prvom događaju u Singapuru.

Potpredsednik GEF-a je održao prvi brifing za pripremu timova, i otkrio da će se igrači takmičiti u Dota 2, eFootball PES 2021 i Street Fighter V igrama.

Ceremonija otvaranja Global Esports Games-a će početi 17. decembra, a takmičenje će se završiti 19. decembra. Na događaju će se održavati i prezentacije, predstavljanje aktivnih esportova, a imaćemo i priliku da se upoznamo i sa beskontaktnim virtuelnim sportom

Freestriker, koji razvija GEF Global Partner sa Refract Technologies studiom.

Tokom iventa biće održan i GEFcon, globalna konvencija, i GEFestival koji će slaviti esports kulturu, muziku, umetnost, tehnologiju, hranu i još mnogo toga. Sledeći brifing za timove će biti održan 26. avgusta.

Najbolje svetske fudbalerke uskoro deo Football Manager-a

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vladimir Kuzmanović: Optužili su me da sam sina ubacio u reprezentaciju! | Sport Fokus S1EP15

 
 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime