HAOS U ENGLESKOJ Njukasl tuži Premijer ligu!

njukasl-stadion-tuzba-premijer liga
Njukasl tuži Premijer ligu (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Taman što se atmosfera u Engleskoj oko osnivanja Superlige smirila, Njukasl planira da digne novu buru tužbom protiv Premijer lige!

Kada su bogati kupci iz Saudijske Arabije bili na korak od kupovine tima sa severa Engleske, navijači su bili u euforiji.

Jednostavno hteli su da vide bilo koga na čelu kluba umesto omraženog predsednika Majka Ešlija kojeg godinama ne mogu da smisle. Ponajviše zbog škrtarenja prilikom dovođenja fudbalera zbog čega Njukasl godinama tavori u donjem domu Premijer lige.

Arapi su bili više nego spremni da od Njukasla naprave “novi Mančester siti” i ogromnim ulaganjima podignu klub. Pominjala su se velika trenerska imena poput Žozea Murinja kao i igračka za koje bi bilo besmisleno navoditi ih…

Međutim, svim tim planovima na put je stala odluka Premijer lige da ne dozvoli investitorima sa Bliskog istoka da za 390.000.000 evra otkupe “svrake”.

Zbog toga vlasnik Majkl Ešli sprema tužbu protiv Premijer lige zbog “uskraćivanja navijačima onoga što zaslužuju”.

Naravno i samom Ešliju gori pod nogama da proda klub koji mu donosi mnogo više štete nego koristi. Teško da će tužba protiv Premijer lige proces prodaje ubrzati…

RED DOBRIH PA RED LOŠIH VESTI Ibrahimović ne igra do kraja sezone?!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MARKO PANTELIĆ | Priče iz kraja #32

10 KOMENTARA

  1. Koja glupost da Premijer Liga ne dozvoli prodaju Njukasla Arapima!Koliko bi pomogla sveza investicija klubu da ozivi,a ovako se samo mrcvare a i stari vlasnik vise nema energije a ni zelje da se bori!!!!

  2. Valjda ćemo jednog dana saznati šta se stvarno izdešavalo, što nisu hteli da im dozvole da investiraju. Ne bi me iznenadilo da je razlog odbijanja, povezanost Saudijske Arabije sa terorizmom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime