EKSKLUZIVNO: Dragan Jakovljević o nokaut fazi Eurobasketa!

Pred početak Eurobasketa Dragan Jakovljević je za nas prognozirao, a to će činiti i pred sve mečeve nokaut faze Evropskog prvenstva!

Dolazi vreme kada ekipe nemaju prava na grešku, kada svaki poraz znači povratak kući. Koliko mogu Saletovi “Orlovi”, koliko mogu Bošini “Sokolovi” i može li iko da uzme zlato koje je već “dodeljeno” Španiji?

Imaćete priliku da na našem jutjub kanalu pred svaku narednu fazu takmičenja čujete prognoze jednog od najvećih košarkaških stručnjaka u regionu.

Pre Eurobasketa Jakovljević je najavio nešto tvrđu igru Srbije, kao i preko 20 poena po meču Bogdana Bogdanovića i za sada su njegove prognoze tačne.

Kao moguća iznenađenja apostrofirao je Hrvatsku, koja je zamalo uspela da dobije neprikosnovene Špance, te Sloveniju koja je sa lakoćom savladala Grčku i Francusku, te se plasirala u dalji tok kao prva u grupi.

Pomenuo je Jakovljević u svojim prognozama i Letoniju kao ozbiljnog protivnika, što su najbolje na svojoj koži osetili Rusi koji su bili pregaženi od strane baltičke selekcije.

Što se tiče osvajača zlata, tu ni Jakovljević nije imao ništa drugačije mišljenje od većine. Nekadašnji trener mlađih kategorija Crvene zvezde, vođa genracije koja je iznedrila Radanova, Simanića i Aranitovića je takođe istakao kako je Španija prvi favorit za osvajanje trofeja.

Ostaje nam da vidimo da li će se u nekim narednim prognozama predomisliti i dati nekome šansu da porazi moćnu Crvenu Furiju predvođenu braćom Gasol!

A za sve one koji se klade na ovogodišnji Eurobasket – imamo sjajnu ponudu! Svaku medalju koju reprezentacija Srbije osvoji na ovogodišnjoj smotri najboljih u Evropi mi ćemo pozlatiti!

Kako? Kladi se na to da će Srbija osvojiti prvo mesto i ako “Orlovi” takmičenje završe na postolju kao drugi ili treći nećeš izgubiti novac! Vratićemo ti ulog. A ako osvoje zlato – svi ćemo se zajedno radovati!

A najzanimljiviji deo Eurobasketa konačno može da počne!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime