Kepa i Roksa osvajaju zlato na UEFA eEURO 2021 šampionatu

eeuro-srbija-kepa-roksa
Srbija je šampion eEURO (FOTO: RUR)

Sa svojom fenomenalnom igrom i trijumfom u velikom finalu UEFA eEURO 2021 šampionata protiv reprezentacije Poljske, Kepa i Roksa su dokazali da je Srbija ubedljivo najbolja eFootball PES 2021 ekipa u čitavoj Evropi.

Našu reprezentaciju predstavljaju dva naša najbolja i najpoznatija igrača, Marko ”Roksa” Roksić i Stefan ”Kepa” Slavković, koji su takođe saigrači u čuvenom italijanskom timu, Romi.

Na prošlogodišnjem evropskom prvenstvu osvojili su srebrnu medalju, ali su ove godine dokazali da su zlata vredni.

Srbija je uspela da završi grupnu fazu takmičenja na prvom mestu, savladavši reprezentaciju Turske i Poljske. Naši predstavnici su potom odmerili snage sa Grčkom u četvrtfinalu, i Francuskom u polufinalu.

Oba meča su se završila sa rezultatom 2-1 za našu reprezentaciju.

U velikom finalu se odigrao revanš sa reprezentacijom Poljske. Znali smo da će Poljaci biti gladni osvete i da će biti jači nego ranije, ali Kepa i Roksa su uspeli da ostanu hladne glave i uzmu čitav meč sa samo jednom izgubljenom utakmicom.

Tako se veliko finale završilo sa rezultatom 3-1, a Srbija je osvojila titulu UEFA eEURO 2021 šampiona, kao i novčanu nagradu od €40,000.

Na kraju turnira smo imali priliku da vidimo i intervju sa Roksom, a možete ga pogledati ovde.

Snimak finala možete pogledati ovde.

Sve čestitke Kepi i Roksi! Sada je vreme da se usredsredimo na kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo, i da saznamo da li će nas jedan od ovih PES majstora predstavljati na šampionatu u Izraelu.

Meridian/RUR

Otvorena najveća esports hala u Singapuru

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kviz | POGODI FUDBALERA | EP42

 
 

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime