U odlučujućem meču kvalifikacija za Warcraft 3 Nations League, Srbija je poražena od strane Austrije rezultatom 6-5, koja je tako uspela da obezbedi poslednje preostalo mesto na turniru.

Nakon savršene predstave tokom grupne faze kvalifikacija, Srbija je obezbedila plasman u plejof, gde bi pobednik dobio priliku da se plasira na veliki Warcraft III turnir. Tokom grupe smo imali već priliku da se takmičimo sa Austrijom i tada je Srbija slavila sa 6-5. Kako je počeo ovaj okršaj, izgledalo je da ćemo uspeti da ponovimo pobedu.

Ajk je u prvom meči odigrao bez greške i nakon dve dobre partije, doneo je Srbiji prednost od 2-0. Ipak, tada su se stvari preokrenule, pošto u 2v2 meču Austrija uspeva da izjednači rezultat, a ubrzo nakon toga i preokrene, pošto je Maniac savladao FpXy-a sa 2-1.

Da bi Srbija ostala u meču, AtheistP je morao da pobedi u svom meču protiv Rigety-a. On je u veoma neizvesnom meču uspeo da slavi sa 2-1 i da na taj način obezbedi odlučujući meč, ali ono što je obeležilo ovaj duel ja sjajni Suround našeg igrača, koji je odličnom kontrolom svojim jedinicama zablokirao protivničkog heroja, što mu je par sekundi kasnije donelo pobedu.

Na kraju u tajbrejku, na jednu pobedu igrali su Ajk i Rigety. Nažalost, naš igrač ovoga puta nije uspeo da donese još jednu pobedu, što je značilo da je Srbija završila svoje učešće na ovom turniru i da je Austrija obezbedila poslednje preostalo mesto.

Prenos meča možete pogledati u prilogu ispod, a trenutak o kojem smo pričali malopre u meču AtheistP-a možete pronaći ako premotate na 4:20:20.

Srbija je spremna za evropske Tekken kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI – Priče iz kraja #09

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime