Džerels je mislio da je pogodio za pobedu… A onda se desilo ovo! (VIDEO)

Fenerbahče će u skorije vreme dobiti novog trenera

Kurtis Džerels je zamalo doneo pobedu Olimpiji iz Milana, ali je u poslednjim momentima Ariel Filoj neverovatnom trojkom uspeo Avelinu da donese trijumf!

U triler meču koji je trajao punih 50 minuta aktivne igre (igrala su se dva produžetka) Avelino je na kraju trijumfovao sa 94:92 na gostovanju.

POENI IGRAČA – NAJVEĆA PONUDA, NAJBOLJE KVOTE

Kurtis Džerels je bio ubedljivo najbolji igrač svog tima sa 23 poena, a na 12 sekundi do kraja meča pri vođstvu Avelina 91:89 dobio je loptu. Posle bloka ga je preuzeo centar gostujuće ekipe, a on je posle step beka šutnuo sa devet metara i pogodio.

Na satu je ostala još jedna sekunda i 1 desetinka i svi su mislili da je sve gotovo, ali to nije bio slučaj. Bačena je lopta napred, stigao ju je Ariel Filoj, uhvatio u samom uglu terena i uspeo je da postigne neverovatan koš za pobedu!

 

Tridesetogodišnji reprezentativac Italije tako je doneo šestu pobedu svom timu. Sada je Avelino izjednačen sa Olimpijom i Torinom, a ispred njih su Venecija sa sedam pobeda i Breša koja u prvih osam kola ima sve pobede.

VOLIŠ KOŠARKU? ZAŠTO DA NE ZARADIŠ NA TOME?