Dva dobitna Mundijal tiketa: Pogodili kvotu 1800!

„Meridian Mundijal“ liga iz dana u dan privlači ogromnu pažnju među igračima, što potvrđuju i dva dobitna tiketa sa ukupnom kvotom blizu 1800. Odigraj tri tačna rezultata iz pomenute lige i možda baš tebe pošaljemo na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Tiket ne mora da bude dobitan kako biste imali šansu da od Meridiana dobijete kartu za Rusiju, ali dobitne kombinacije koje su nedavno napravili naši igrači u Baru, odnosno Čačku potvrđuju da uz malo sreće možete osvojiti i veliku sumu novca.

Kladi se i ti da bi išao u Rusiju!

Naš igrač iz Čačka prognozirao je ishod mečeva u Turskoj, Nemačkoj i Danskoj, a ukupna kvota na tiketu bila je čak 535,42, dok je na uplatu od svega 50 dinara njegov potencijalni dobitak iznosio 26770,97 dinara.

Dva dobitna Mundijal tiketa: Pogodili kvotu 1800!

Susret između Jeni Malatiaspora i Kasimpaše rešen je već posle sedam minuta igre (1:1), Bohum je posle preokreta u drugom poluvremenu savladao Darmštadt (2:1), a ogromnu radost Čačaninu doneo je danski Mitjiland pogotkom u sudijskoj nadoknadi protiv Horsensa za konačnih 0:2.

CSKA: Iskustvo u defanzivi i konstantna pretnja po bokovima!

S druge strane, igrač iz Bara proživeo je sličnu situaciju tokom završnice susreta između Genka i Zulte Varegena, pogotovo ako se uzme u obzir da je čekao mnogo veću kvotu nego Čačanin (1240,58).

Dva dobitna Mundijal tiketa: Pogodili kvotu 1800!

Najpre se radovao rezultatu meča u Švajcarskoj između Ksamaksa i Araua (3:1), zatim je slavio gol Alehandra Pocuela za Genk u 91. minutu (3:1), dok mu je posao na tiketu završio Juventus koji je u drugom poluvremenu slomio Fiorentinu (0:2). Uložio je samo 0,50, a sada je bogatiji za 620 evra!

Njih trojica broje 200+ golova, a ne pitaju koja je liga!

Nema sumnje da će dobitnici sa zadovoljstvom čekati izvlačenje sledećeg putnika za Rusiju. Meridian još uvek nije podelio sve karte, a sve što ti je potrebno kako bi dobio šansu da se nađeš u avionu jeste tiket sa najmanje tri para iz Meridian Mundijal lige uz minimalan ulog.

Podsetimo, svi tiketi sa minimalnom uplatom od 50 dinara, 0,50 evra ili 1 konvertibilne marke i minimum tri para učestvuju u promociji bez obzira da li su dobitni ili nedobitni. Možda baš tebe pošaljemo na Mundijal!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime