Duple sigurice – duplo više šanse za dobitak!

frapar-liga-sampiona-juventus-dinamo-kijev-dinamo bukurešt-doping-kokain

Svi znaju da je najveća ponuda duplih igara u Meridianu, a od sada je još bolja! Uveli smo duple sigurice – ali kvote su sjajne!

Sada možeš da kombinuješ bukvalno sve što ti padne na pamet kada je jedan meč u pitanju, ali za razliku od duplih igara duple sigurice su malo drugačije. Kod njih se ne kombinuju dve igre već sve funkcioniše tako što izabereš dve igre i potrebno je da bar jedna od njih dođe na tom meču.

Sada konačan ishod može da se kombinuje sa brojem golova, ali tako da je potrebno da samo jedna od te dve igre bude dobitna. Dakle u ponudi su 1 ili 2+, X ili 2+ ali 2 ili 2+. Uz 3+ i 4+ mogu takođe da se iskombinuju sva tri znaka za konačan rezultat, a kvote su odlične.

Već na mečevima Lige šampiona i Lige Evrope smo imali veliko interesovanje za ove nove igre. Dobro je poznato da su duple opklade ono što naši igrači najviše vole, a GG je jedna od omiljenih igara za kombinovanje na tiketima.

GG ili 1, GG ili 2 i GG ili X su bili omiljeni ove nedelje, a i ti možeš da ih staviš na svoj tiket. Kada su duple sigurice u pitanju konačni ishodu mogu da se kombinuju i sa brojem golova u svakom od dva poluvremena.

Za one koji igraju samo na golove – imamo posebne duple sigurice. Tu su GG ili 3+, kao i 2+ gola u prvom poluvremenu ili 4+, kao i 2+ u prvom ili 2+ u drugom poluvremenu.

Kompletan spisak duplih sigurica: 1 ili 2+, X ili 2+, 2 ili 2+, 1 ili 3+, X ili 3+, 2 ili 3+, 1 ili 4+, X ili 4+, 2 ili 4+, 1 ili GG, X ili GG, 2 ili GG, 1 ili I2+, X ili I2+, 2 ili I2+, 1 ili II2+, X ili II2+, 2 ili II2+, GG ili 3+, I2+ ili 4+, I2+ ili II2+

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime