Druženje sa dobitnicima i nova Meridian Mundijal reklama!

Svi su već čuli za akciju, ali i odigrali tiket za Svetsko prvenstvo. Meridian vas vodi na najveći sportski događaj a do Rusije se stiže veoma lako! Za početak, neophodan vam je tiket koji sadrži parove iz Meridian Mundijal lige.

Na organizovanom druženju smo okupili neke od dosadašnjih dobitnika koji su već isplanirali svoje putovanje. Tom prilikom smo popričali i sa VIP gostima, bivšim reprezentativcem Drulovićem i dobro poznatim TV licem, Milinkovićem.

PUTUJ I TI NA SVETSKO PRVENSTVO!

Nekadašnji fudbal a kasnije i selektor je dao i kratku izjavu. ’’Mnogo toga zavisi od situacije, kako se bude razvijalo stanje u našoj grupi. Treba biti okrenut prvoj utakmici jer ona može mnogo da utiče. Mnogo je bitnija utakmica protiv Kostarike nego ona protiv Brazila.’’.

Druženje sa dobitnicima i nova Meridian Mundijal reklama!

Generalni sekretar evropskog ogranka međunardone organizacije sportskih novinara takođe je bio naš gost i sagovornik. ’’Svaka čast na ovoj akciji, što vodite dobitnike na najveći sportski događaj. Imao sam sreću da budem i u Južnoj Africi i u Nemačkoj i siguran sam da će svi uživati.’’

„Meridian vodi na Mundijal“ je nagradna igra posvećena najvećem sportskom događaju na planeti Svetskom prvenstvu. Odigrava se u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Jedini uslov za učestvovanje u nagradnoj igri je tiket sa tri para iz posebne Meridian Mundijal lige.

Nije važno da li je tiket rezultovan kao dobitan ili ne, igrač može da dobije nagradno putovanje u Rusiju. Nagrada podrazumeva trodnevni boravak u prestonici Rusije, a obezbeđeni su avionski prevoz do destinacije, smeštaj i prisustvo na jednoj od utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu 2018.

Tokom ovog zanimljivog druženja održanog u pabu ’’The Black Turtle’’ premijerno je prikazan i novi reklamni spot za akciju Meridian vodi na Mundijal. Sa nama su bili i učesnici te reklame a Neša Bridžis je zabavio okupljene svojim stand up nastupom.

Druženje sa dobitnicima i nova Meridian Mundijal reklama!

Pored akcije kojom možete da stignete do Rusije, imamo još jednu! To putovanje je dosta kraće jer ćete posetiti najveću halu u Beogradu i uživo gledati F4 Evrolige. Ove sezone je glavni grad Srbije organizator završnog turnria a upravo ti možeš da ga gledaš.

BUDI NA F4 OVE SEZONE!

Potrebno je samo da na svom tiketu imaš minimum četiri para iz Evrolige, Evrokupa ili NBA lige. Nebitno je kakve su kvote, kolika je uplata i da li je tvoj tiket dobitan. Pa vidimo se u Beogradu ili u Moskvi, zavisi koji te od događaja više zanima!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime