NADA JE KRATKO TRAJALA Bartomeu ostaje u Barseloni!

đozep-marija-bartomeu-barselona-ostavka
Bartomeu će se braniti sa slobode (FOTO: Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Ponadali su se navijači Barselone, ali – uzalud. Predsednik kluba Đozep Marija Bartomeu odlučio je da ne podnese ostavku i da “ostane da se bori”.

Ranije danas, španski mediji preneli su informaciju da bi Bartomeu na večerašnjoj konferenciji mogao da podnese ostavku, što bi bio rezultat sukoba sa zvezdom tima Lionelom Mesija, ali i peticije navijača.

Ipak, od svega toga jedno veliko ništa.

Bartomeu je najavio da će ostati da sačeka ishod glasanja o poverenju njemu i upravnom odboru. Izbori su zakazani za 1. i 2. novemba, a vrlo je verovanto da će tada doći i do smene.

Bartomeu je navodno već pisao Vladi da se pomeri glasanje, zbog prevencije od širenja koronavirusa, ali ukoliko ne uspe u toj nameri – moglo bi da se desi da već u ponedeljak ostane bez “fotelje”.

Zvanično, Bartomeuov mandat traje do marta sledeće godine, kada bi trebalo da se održe izbori. Međutim, stvari su posebno eskalirale u poslednjih godinu dana, pošto su on i Erik Abidal ušli u otvoren sukob sa igračima.

Mesi je za sada ostao u klubu, ali i dalje postoji mnogo problema.

Poslali smo katalonskoj Vladi naše pitanja vezana za garancije bezbednosti naših članova koji su stariji od 65 godina i sada čekamo odgovore. Živimo u jako ozbiljnim vremenima koja zahtevaju delikatne mere – rekao je Bartomeu.

Zvuči čudno, ali koronavirus je u ovom momentu praktično “saveznik” Bartomeu, ali ostaje da vidimo koliko će to trajati.

De Jong: Mesi je najbolji i moramo da mu se prilagođavamo

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DAMJAN SAVANOVIĆ vs IGOR NISTOR | MEGDAN FIGHTING 7 MMA 2020

 

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime