Pred vama su druge Dota 2 kvalifikacije za IeSF Svetski šampionat – Prijavite se!

dota 2
Nove kvalifikacije Dota 2 su u toku (FOTO: RUR)

Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite!

Igrate Dotu 2 i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče? Niste imali sreće na prvim kvalifikacijama?

SESE vas poziva da se prijavite na drugi kvalifikacioni Dota 2 turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 25. jula!

IeSF ponovo okuplja najbolje Dota 2 reprezentacije na svetu. Nažalost, zbog pandemije virusa Covid-19, prethodne godine nismo imali prilike uživo da gledamo naše momke kako se takmiče, pošto se turnir odigrao online na regionalnom nivou.

Srbija je na tom turniru završila na fantastičnom drugom mestu, a sada se nadamo da će na najvećem IeSF šampionatu ikada uspeti da naprave još bolji rezultat.

Kao i prethodne godine, spremili smo vam dve runde Dota 2 kvalifikacija. Po 2 najbolje ekipe sa oba turnira će se plasirati na finalni okršaj, koji će odlučiti srpske Dota 2 reprezentativce na internacionalnom takmičenju u Eilatu, prelepom primorskom gradu u Izraelu.

Došlo je vreme da se oprobate i vi! Spremite se za drugu rundu kvalifikacija, koja će se održati 25. jula sa početkom u 12:00 časova. Prijave traju do 24. jula!

Svi mečevi će biti u BO1 single elimination formatu, osim polufinala i finala, koji će biti BO3. Finale će odlučiti strukturu žreba na finalnom turniru. (organizator je u stanju da promeni pravila u zavisnosti od broja prijavljenih igrača).

Timovi koji su posle prvih kvalifikacija već osigurali plasman u finale su tim Srbija i Surim Prasad.

Prijavi i svim detaljnim pravilima možete pristupiti OVDE. Za dodatne informacije posetite zvaničnu SESE stranicu.

Srećno svim takmičarima! 

Meridian/RUR

OČEKUJTE SPEKTAKL: Lebron Džejms konačno stiže u Fortnite!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SLAVIŠA JOKANOVIĆ | Priče iz kraja #39

 

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime