Klipersi su bili nemilosrdni prema košarkašima Dalasa u petoj utakmici plej-of serije, ali onošto je mnogima zapalo za oko jeste “sukob” Markusa Morisa i Luke Dončića.

Naime, Moris je nagazio Luku i to na već povređen i rovit zglob.

Posle meča Moris tvrdi da se to zapravo i nije dogodilo, iako smo svi videli da jeste.

-Igram košarku sa velikim poštovanjem i za sebe i za druge igrače. Da mislite da sam nekoga namerno želeo da povredim za mene je ludo. Deset godina igram protiv najboljih. Stvari ostavljam na terenu. Košarka nikad nije bila toliko ozbiljna da bih želeo nekoga da povredim. I neću da se izvinjavam za ovo sr..e jer znam šta svakodnevno ulažem. Bila je greška, pomirite se sa tim. Igram da bih se takmičio – napisao je Moris na svom Tviteru, pravdajući se.

O svemu je upitan i sam Luka, koji je rekao da je video poruku, ali da nije ponudio izvinjenje.

-Video sam, da. Logično, ja imam svoje mišljenje. Nadam se da nije bilo namerno: Recite mi šta vi mislite jer će svi imati svoj stav? Ne želim da razgovaram sa njim – rekao je Dončić i dodao:

-Tokom celog meča mi je govorio ružne stvari i jednostavno ne želim da razgovaram sa njim. Samo se nadam da nije bilo namerno, jer ako jeste to je zaista ružno – kaže Luka.

SLATKA “OSVETA” Klipersi uz rekord NBA lige deklasirali Dalas!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #09 | PAPAGAJ POGODIO REZULTAT?!!!

79 KOMENTARA

  1. pa mislim da nije namerno,Moris je gledao napred a ne dole,a Doncicu je malo noga ostal iza pa ga je slucajno nagazio,bar ja tako vidim u ovom snimku

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime