Donald Tramp i Kim Džong Un se sastaju u Beogradu?

Tramp Kim Džong Un
PYEONGCHANG-GUN, SOUTH KOREA - FEBRUARY 09: Impersonators of Donald Trump and Kim Jong Un pose during the Opening Ceremony of the PyeongChang 2018 Winter Olympic Games at PyeongChang Olympic Stadium on February 9, 2018 in Pyeongchang-gun, South Korea. (Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

Kladionica Meridian je poznata kao kladionica koja nudi najveći broj najrazličitijih igara, a i ovoga puta smo otišli korak dalje! Sada možeš da se kladiš na to hoće li se najiščekivaniji politički susret desiti baš u Beogradu? Hoće li se Donald Tramp i Kim Džong Un sresti baš u prestonici Srbije?

>>>KLADI SE NA SASTANAK TRAMPA I KIM DŽONG UNA OVDE<<<

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država i lider Severne Koreje su prethodnih dana dovođeni u vezu u najvećim svetskim medijima. Govorilo se da su se dvojica lidera dogovorila oko toliko očekivanog sastanka. Tada bi trebalo da se govori o nekim od najvažnijih političkih pitanja u godinama koje slede, ali mesto sastanka i dalje nije poznato.

Zato, u našoj ponudi možeš da se opkladiš da će se taj veliki događaj desiti baš u Beogradu. Ko zna, možda baš Srbija bude bila smatrana kao dovoljno neutralno mesto da se Tramp i Kim Džong Un sastanu, ali to nije sve.

HOĆE LI SE TRAMP I KIM DŽONG UN SASTATI U SRBIJI?

U našoj ponudi se nalazi još nekoliko lokacija za koje se smatra da bi mogle eventualno da budu poprište njihovog sastanka. Pominju se Severna Koreja, Kina i Japan od azijskih zemalja, kao i nekoliko van azijskih lokacija, pre svih Švajcarska, kao i SAD.

Ukoliko veruješ da bi Beograd mogao da ugosti dvojicu od nekoliko najmoćnijih svetskih zvaničnika, znaš šta ti je činiti. Pravac u Meridian, jer nikad se ne zna. Da ne bude posle da vam nismo rekli!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime