Pa, kako sadа to?! Tim dolazi u Beograd, a njegov menadžer „pljuje“ Novaka!

dominik tim-monte karlo-odustajanje
Šta se dešava sa Timom i Đokovićem? (FOTO: Guliver Images)

Hervig Straka, menadžer Dominika Tima, četvrtog tenisera sveta, podržao je odluku ATP da smanji nagradne fondove na turnirima tokom pandemije.

Straka je član izvršnog odbora ATP-a, a ujedno je i direktor turnira u Beču i zbog toga ne čudi što podržava odluku o smanjenju nagradnog fonda.

Međutim, nepotrebno je prozvao Novaka Đokovića i organizaciju PTPA koju je osnovao sa Vasekom Pospišilom, a koja se zalaže za veće nagrade, pogotovo za slabije rangirane tenisere.

– Ako ne smanjite nagradni fond u vreme korone, neće biti više turnira. To vam je kao u svakoj drugoj kompaniji, ili smanjite troškove na plate i otpustite par radnika ili će kompanija da bankrotira. Sve drugo bi bilo ekonomsko samoubistvo. Većina igrača u osnovi ovo razume, ima ih nekoliko koji moraju da se ubace u ulogu mučenika. Vasek Pospišil je samo jedan od tih kritičara – počeo je menadžer Dominika Tima.

On je potom krivicu svalio na tenisere.

Postoji interes pojedinih igrača u smislu destabilizacije asocijacije ATP. To je zbog ličnih interesa i animoziteta. Šteta je, jer je ATP organizacija u kojoj igrači imaju 50 odsto prava da donose odluke, to nećete naći nigde – zaključio je Straka.

Inače, direktor Serbia Opena, Đorđe Đoković, nedavno je potrvdio da će Dominik Tim, inače dobar prijatelj Novaka Đokovića, učestvovati na turniru u Beogradu koji počinje 19. aprila.

Đoković bolji od Federera i Nadala zajedno? Neverovatno, ali i realno

Obavezno pogledajte: Mateja Kežman | Priče iz kraja #29

5 KOMENTARA

  1. Zaista ja da sam na Timovom mestu od sramote ne bih smeo da dodjem u Beograd. Sta misle njegovi ljudi da mogu prozivaju a da to ne utice na njegovu karijeru

  2. Ako menadzer proziva Novaka to ne mora da znaci da ga i Tim prozivao. Siguran sam da je Dominik pocasrvovan sto je pozvan na Novakom turnir

    • Tacno tako!Tim kao sjajan teniser i prijatelj Novaka dolazi u Beograd,pocastvovan sto je pozvan ,jer tu mu je i mesto,a sto misli njegov menadzer sa njim nema bas nikakve veze!!!!

  3. Tim je odlican teniser…i mnogo mi je drago sto ce da igta u Beogradu.Ja se nadam da ce biti jos dobrih tenisera.A menadzer?Pa to nema veze sa Timom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime