MILOJEVIĆ PREUZIMA ODGOVORNOST: Kriv sam za poraz, a stranci…

Milojević naglašava da je prvenstvo prioritet (FOTO: Starsport)

Crvena zvezda je poražena u večitom derbiju, a trener Vladan Milojević rekao je da je probao da iznenadi Partizan s novom formacijom.

Crno-beli su slavili sa 2:0 na stadionu u Humskoj.

– Probali smo da iznenadimo Partizan sa drugačijom fomacijom, da kontrolišemo prostor i loptu. Bilo je par segmenata kada smo radili dobre stvari i ono što smo želeli, ali onda ne centriramo kako treba… Najodgovorniji sam ja – rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Milojević nije mogao da se obrati novinarima sa uobičajenog mesta, pošto mu nije bio omogućen prolaz kroz dvorište stadiona u Humskoj.

Po završetku utakmice novinari su morali da prolaze atletskom stazom do Kluba sportista na konferenciju, a tu je morao da prođe i Milojević, pored jedne od frakcije navijača Partizana zadržane posle utakmice.

Trener Zvezde se novinarima naknadno obratio ispred svlačionice.

– Nije lepo i prijatno kada izgubite derbi, borbu za prestiž. Profesionalci smo i moraćemo što pre ovo da zaboravimo. Treba da razmišljamo o narednim utakmicama – naveo je trener crveno-belih.

Milojević je čestitao Partizanu na pobedi, a nije bio saglasan da je taktika u utakmici protiv Partizana bila defanzivna.

MILOJEVIĆ PREUZIMA ODGOVORNOST: Kriv sam za poraz, a stranci…
(FOTO: Starsport)

Ipak, Zvezda nije imala šut u okvir gola…

– Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli drugačije da rešimo. Zašto nismo… Statistika nije dobra i moramo da vidimo koji su uzroci. Videćemo… Probaćemo da nađemo rešenje – rekao je Milojević.

U timu nije bilo Hoze Antonija Kanjasa.

– Nikada od mene nećete čuti alibi, ja sam odlučio ko će igrati. Neukusno je da pričamo o tome. Možda je trebalo… S ovakvim rezultatom, da mogu da promenim, stavio bih druge strance da igraju. Imam veliki problem sa tim – zaključio je Milojević.

MILOŠEVIĆ NAKON DERBIJA: Zaslužena pobeda, Zvezda nas iznenadila

Navijači Partizana i Crvene Zvezde – Ko je bio glasniji? 161. DERBI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime