Dolazi nam Milovan Jovanović, postavi mu pitanje!

Milovan Jovanović

U našoj emisiji Mundijal specijal u četvrtak od 19 časova gost će biti Milovan Jovanović, novinar i veliki poznavalac fudbala, politike i veza između dve navedene sfere.

Naša emisija će uživo ići na fejsbuk stranici Meridianbeta u četvrtak od 19 časova, a i ti naravno možeš da učestvuješ u njoj. Postavi pitanje našem gostu na fejsbuk, instagram i tviter stranicama Meridianbeta, kao i na fejsbuk stranici Meridian sport.

NAJBOLJE KVOTE NA SVETSKO PRVENSTVO! 

Sa njim ćemo pričati o Svetskom prvenstvu, nastupu reprezentacije Srbije na ovom Mundijalu, kao i o predstojećem velikom finalu. To nije sve jer ćemo analizirati i predstojeće kvalifikacije za evropska takmičenja koja čekaju klubove iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

ŠTA ČITA ZVEZDAN TERZIĆ? REKAO NAM JE BRANKO ROSIĆ!

Reprezentacija Srbije je ispala u grupnoj fazi Svetskog prvenstva a sa Milovanom Jovanovićem ćemo pričati ne samo o fudbalu već i o suđenju, Feliksu Brihu, ali i o političkoj pozadini utakmice sa Švajcarskom.

Dotaći ćemo se naravno i uspeha reprezentacije Hrvatske, istorijskog rezultata izabranika Gereta Sautgejta, kao i prilično loših rezultata skoro svih najjačih reprezentacija – Nemačke, Brazila, Argentine, Španije ili Portugala.

Milovan Jovanović je pre svega veliki poznavalac spoljne politike pa ćemo razgovarati i o udelu Vladimira Putina u celom Svetskom prvenstvu, te kritikama upućenim FIFA sa Zapada jer je Mundijal održan u Rusiji.

KO OSVAJA SP? KVOTE SU SJAJNE!

Dotaći ćemo se Sergeja Milinkovića Savića, Mladena Krstajića, Slavoljuba Muslina, Feliksa Briha i Đanija Infantina, ali i Putina, Evropske Unije, FIFA…

Budi uz nas u četvrtak od 19 časova na fejsbuk profilu Meridianbeta, postavi pitanje našem gostu i učestvuj u emisiji. Vidimo se!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime