Dok čekamo veliku pobedu ti iskoristi NAJVEĆU KVOTU na Srbiju! Meridian časti!

(Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

Garantujemo da nigde nećeš ovakve kvote! Meridian časti jer danas Srbija igra! Da li će Orlovi uspeti da izbore plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva? Navijaj i igraj tikete koji ti donosi mnogo više!

Napred “orlovi”! Istorijski meč je pred našom reprezentacijom! Ako pobedimo Švajcarce idemo dalje prvi put posle punih 20 godina! A ako već naviaš za “orlove”, navijaj sa tiketom u džepu – i to onim sa ubedljivo NAJVEĆOM KVOTOM!

Meridian super singl ti daje kvotu 2.85, znatno bolju nego u bilo kojoj drugoj kladionici. A znamo šta pobeda donosi Srbiji! Ono što smo svi zajedno čekali pune dve decenije sada je tako blizu. Samo da naši momci budu bolji u tih 90 minuta!

KVOTA NA SINGL NIGDE NIJE OVAKO DOBRA!

Ako planiraš Srbiju da staviš na nešto duži tiket – čeka te MEGA KVOTA . Iskombinuj nekoliko parova sa ovim duelom i očekuj neverovatnu KVOTU 3.20 na “orlove”! Kvota na Srbiju varira a samo od tebe zavisi koju ćeš staviti na tiket!

BONUSI TE ČEKAJU OVDE, KOLIKO JOŠ PAROVA IMAŠ NA TIKETU?

Pripremi piće, grickalice i tikete, namesti se u najbolji mogući položaj i navijaj! Naši momci obećavaju borbu za svaku loptu a mi se nadamo da će odbrana Švajcarske kapitulirati što pre. Spremni smo na takav ishod!

Švajcarci će ponovo biti defanzivni. Kako bismo mogli da im pokvarimo planove? Jednim brzim golom koji će ih poremetiti! Ako Srbija povede u prvih 10 minuta meča kvota je ravno 10.00!

GOL ODMAH NA POČETKU MEČA?

Da li će strelac biti baš Aleksandar Mitrović? Propustio je dve dobre šanse u prvom meču ali se nadamo da sad neće. Zato smo napravili posebnu igru! Ko daje više golova danas, Švajcarska ili napadač Srbije?

SNAŽNI NAPADAČ SRBIJE PROTIV SVIH 11 IGRAČA ŠVAJCARSKE!

Zašto stati tu? Ako su naši reprezentativci nekada zaslužili da se veruje u njih, to je sada. Posle perfektnog meča sa Kostarikom sada ih očekuje verovatno najteži ispit na prvenstvu, a ako veruješ da naši momci mogu do samog kraja – Meridian ima duplo veću kvotu od svih ostalih! Kvota da će Srbija osvojiti SP je ogromnih 275!

OSVAJAMO MUNDIJAL? ŠTO DA NE!

Iskoristi je i naravno bodri “orlove” večeras! Pobeda donosi mnogo, ono što čekamo pune dve decenije. Kolarov, Matić, Milinković-Savić, Tadić, Mitrović… Svi će istrčati na teren sa istim ciljem, da obraduju naciju i da tiketi prođu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime