Đorđe Tomić: Smena Muslina tragedija, mogao je SMS lepše da uđe u tim (VIDEO)

Đorđe Tomić
Foto: Youtube printscreen

Gost još jedne Meridian UŽIVO emisije bio je nekadašnji fudbaler Partizana, Gengana i Atletiko Madrida Đorđe Tomić sa kojim smo razgovarali o mnogim fudbalskim temama.

Jedna od glavnih tema tokom razgovora naravno da je bila i reprezentacija, a naš gost je bio jako kritičan kada je u pitanju smena Slavoljuba Muslina.

Nije Muslin bilo ko, on je bio u Bordou ’95 godine i selektirao je jednu strašnu generaciju Bordoa sa Dugarijem, Zidanom i Lizarazuom koja je iz Intertoto kupa igrala finale Kupa UEFA 1996. godine. Muslin je mnogo dobar trener, podigao je Zvezdu 99/00 kada smo mi imali devet bodova prednosti. Najzaslužniji je za plasman na Svetsko prvenstvo. Čovek je imao viziju, način na koji mi možemo da igramo i pobeđujemo. To je tragedija da njega može bilo ko da smeni, mi se prekrstimo kada pomenemo da je on smenjen“, istakao je Đorđe Tomić.

KREĆE PRIMERA! KOLIKO MOŽE ATLETIKO? 

Ipak je i pored toga pohvalio svog nekadašnjeg saigrača Mladena Krstajića jer je preuzeo veliku odgovornost i seo na klupu nacionalnog tima. Bilo je priče i o Miroslavu Đukiću i njegovim trenerskim kvalitetima, a pitali smo našeg gosta šta možemo očekivati od Zorana Bate Mirkovića na klupi Partizana.

Poznavajući njega, njegov karakter i fudbalsku karijeru sigurno će tražiti disciplinu. Kako na treningu tako i na utakmici“, istakao je Tomić.

POGLEDAJ CELU EMISIJU SA ĐORĐEM TOMIĆEM

Naravno da smo se osvrnuli i na njegove dve godine u Atletiko Madridu. u sjajnoj generaciji sa Milinkom Pantićem, Veljkom Paunovićem, Kikom, Dijegom Simeoneom… Što se tiče Čoloa – jasno je bilo i tada da se u njemu krije i vrhunski trener!

Trener je bio i na terenu, u svlačionici i u teretani, zračio je. On je Antiću bio produžena ruka“, zaključio je Đorđe Tomić.

BONUS KVOTE TE ČEKAJU! BOLJIH NEMA! 

Budite uz nas i narednog ponedeljka u još jednoj Meridian UŽIVO emisiji sa još jednim sjajnim gostom!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime