Đani Ćurčić se vratio u Superligu!

Saša Đani Ćurćić
Mandatory Credit: Shaun Botterill /Allsport

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Partizana, Boltona, Aston Vile i Kristal Palasa Saša Đani Ćurčić vraća se u srpski fudbal kao član stručnog štaba Dinama iz Vranja.

On je upisao i 14 nastupa za reprezentaciju Jugoslavije, a sada će biti deo stručnog štaba poslednjeplasiranog kluba na tabeli Superlige.

Đani Ćurčić se vratio u Superligu!

Dinamo pokušava da u zimskoj pauzi dovede pojačanja koja bi ga odlepila sa dna tabele, a Ćurčić na jug Srbije dolazi 13. februara – što je tri dana pre prvog meča meča Vranjanaca u drugom delu prvenstva.

Đani je moj stari drug, završava za A licencu u Srbiji, radio je sa mlađim kategorijama Kristal Palasa, ugovor mu ističe 13. februara pa zato ne može ranije da nam se priključi. Ćurčić je pravi promoter, može mnogo da nam pomogne u poboljšanju igre i utiče na veliki odziv navijača. Završimo radove na tribinama stadiona u Vranju, verujem da ćemo od trećeg kola proleća da igramo u Vranju gde će biti druga priča“, ističe Dragan Antić, predsednik i šef struke Dinama koji se nada da će mu do 16. februara biti smanjena jednoipogodišnja kazna zbog koje tokom polovine jeseni nije mogao da sedi na klupi.

Đani Ćurčić se vratio u Superligu!

Dinamo iz Vranja je u prvom delu prvenstva osvojio 10 bodova, a Vranjanci su pobedili Zemun 2:1 u poslednjem kolu prvog dela Superlige.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime