SENZACIJA: Dinamo Zagreb otima pojačanje Milanu?!

josip ilicic-milan-atalanta-dinamo zagreb
Dinamo Zagreb se sprema da otme pojačanje Milanu?! (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

I dok Crvena zvezda i Partizan još uvek rade na konačnom kompletiranju tima skenirajući Evropu uzduž i popreko, Dinamo Zagreb se sprema da ponovo prodrma region bombastičnim transferom!

Ovoga puta se ne radi o nekoj rekordnoj prodaji kakve su bili one Joška Gvardiola (15.000.000 evra) ili Marka Pjace (23.000.000 evra), već se radi o jednoj kupovini.

I to poprilično zvučnoj. Naime, kako prenose hrvatski mediji Dinamo Zagreb se sprema da otme pojačanje ni manje ni više nego slavnom Milanu?!

Prema tim navodima Dinamo se namerio na iskusnog fudbalera Atalante Josipa Iličića i čini sve da ga dovede u Zagreb!

Radi se o standardnom igraču Atalante koji u poslednje vreme nije u najboljim odnosima sa trenerom Đan Pjerom Gasperinijem.

Osim toga, Iličić je ušao u poslednju godinu ugovora, a kako su mu 33 godine Atalanti je ovaj prelazni rok poslednja šansa da nešto zaradi na njemu.

josip ilicic-milan-atalanta-dinamo zagreb
Iličić bi vrlo lako mogao da se preseli u Zagreb (Photo by UEFA – Handout via Getty Images)

Ipak i dalje se radi o majstoru fudbala za koga je više nego zagrejan Milan. Doduše, roso-nerima je Slovenac tek druga opcija iza Nikole Vlašića.

Milan već nedeljama pregovara sa CSKA Moskvom da dovede hrvatskog plejmejkera koga Rusi cene na 30.000.000 evra dok bivši šampion Evrope nudi samo pozajmicu sa mogućnošću otkupa ugovora.

Naravno, Vlašić na sve način forsira transfer u Italiju i postoji dobra mogućnost da ga na kraju i ostvari. Međutim, ukoliko se to ne desi Milan će se okrenuti Iličiću.

Baš u tim natezanju živaca Milana i CSKA Moskve, Dinamo Zagreb vidi šansu da što pre zaključi transfer slovenačkog fudbalera i dovede kapitalno pojačanje.

Verovatno i jedno od većih koji su ovi prostori videli u skorije vreme…

SEVILJA DOVELA VAŽNO POJAČANJE: Levi bek stigao kod Lopetegija!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Damir Mikec: U olimpijskom selu sam shvatio da sam osvojio srebro! 

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime