Od kada je došao kao trener na klupu Crvene zvezde, Dejan Stanković je pobrao mnoge komplimente, a sve je više onih koji su zadovoljni izgledom i igrom tima.

Nje sve idealno, ali čini se da polako dolazi na svoje. U intervjuu za “Sportski žurnal”, Stanković je istakao da ima još mnogo prostora za napredak.

-Moraš biti realan, prepoznati koliko je klub stao iza tebe i kad si grešio. Svako želi svoj pečat, ali smo na dobrom putu, po stilu i načinu igre i treninga, spremanja utakmica. Hoću da ostavim trag, ja sam Zvezdino dete, već sam deo nje celog života. Ako neko želi da prepozna, može da vidi. Imam dobar skup momaka, ljude u štabu, klub iza sebe. Navijače moraš da zadovoljiš, od Zvezde se mnogo očekuje. Uvek želim više kao jedan od navijača – rekao je Stanković.

crvena-zvezda-dejan-stankovic
Dejan Stanković se dotakao brojnih tema (FOTO: Starsport)

Kada je reč o budućim planovima, Stanković ne želi da ide previše daleko.

 Znate onu priču – imaju dve vrste trenera: smenjeni i oni koji će da budu smenjeni. Ne opterećujem se, uživam u svakom danu. Celog sebe moraš da daš kad dođeš na stadion, tako gledam na stvari. Rezultati govore sve.

-Ne želim da mi javnost kreira glavu, za mene nije rešeno. Da ste sa nama u svlačionici, videli biste kako se spremamo za svaki meč. Uvek svašta može da se desi, zato spremamo meč po meč. I svaki nosi težinu i rizik, tremu i strah. Na svaki gledam kao da je finale.

Na kratko se Stanković osvrnuo i na svoj tim, konkretno na mladog Andriju Radulovića.

-Dao je sve od sebe, dobio batine malko na utakmici i povredio se. Zalečeli smo ga. Nije se štedeo. To mi je mnogo drago. Daje motiv i drugim momcima. Promenio se, ali na bolje. To je kao pozivnica i za druge da mogu na taj nivo – zaključio je Stanković.

PRIČE IZ KRAJA Od Partizana do Real Madrida!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: IVICA KRALj – Priče iz kraja #11

 

11 KOMENTARA

    • Ne znam kako je uradio dobar posao, dosao je na umesto Milojevica koji je sa Zvezdom napravio odlican posao i obezbedio prvo mesto. Pa posle toga jedva zadrzao prvo mesto

  1. i ti bi bio smenjen da nisi Dejan Stankovic posle Omonije,to garantujem,da je bilo koji drugi trener bio,vec bi bio bivsi da se ne lazemo,ali si ti veliko ime naseg fudbala i svetskog naravno,pa to nije moglo da se desi nikako

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime