Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na mnogo toplijem Kipru, gde se vredno pripremaju za nastavak sezone u kojoj, barem za sada, apsolutno dominiraju.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković, sumirao je utiske nakon početka pripreme i istakao da je za sada izuzetno zadovoljan.

– Prošlo je dovoljno vremena i mogu reći da su utisci fenomenalni. U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar. Zbog toga mogu samo da se zahvalim klubu i svima u klubu što su nam izašli u susret i obezbedili 7-8 dana ovakve atmosfere, ovakvog vremena i jedne mirnoće gde možemo svaki dan dva puta dnevno da radimo i da se spremamo – rekao je Stanković i dodao:

-Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove – istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Izabranici Dejana Stankovića ne kriju da je rad na Kipru izuzetno naporan, a on je imao samo reči hvale za svoje igrače.

– Bilo bi čudno da su pripreme lake. Igrači su fenomenaalni, došli su u odličnom stanju posle odmora, iako je on trajao oko 20 dana. Pojavili su se svi u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i ostalim stvarima, koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalnizma i želje da se spreme što bolje, da bismo u nastavku sezone opravdali ono gde smo.

Osvrnuo se Dejan Stanković i na ono što crveno-bele očekuje trećeg dana na Kipru.

– Biće malo taktičkih zamisli, taktičkog rada, ali pre sveg dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo – istakao je Stanković.

Simić neće dugo biti bez kluba, već je na meti Vojvodine!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nenad Peruničić: I dalje smo uljuljkani u priči da smo rukometna velesila | MOJ UGAO #08

 

9 KOMENTARA

  1. to su profesionalci,siguran sam iako su imali odmor da su skoro svi radeli invidualno da bi bili spremni za pripreme i da se dokazu Stankovicu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime