SAVIĆ NAPRAVIO PLAN: Objavljen spisak, znaju se i ostale obaveze srpskih vaterpolista

dejan savić-moj ugao-vaterpolo-srbija-sad-poraz-prirpeme-spisak
Dejan Savić objavio širi spisak vaterpolo reprezentacije Srbije (FOTO: Meridian)

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je širi spisak igrača koji će se pripremati u Kragujevcu.

Trenutno ih je 26, a u nastavku priprema, od 14. juna u Beogradu priključiće se petorica igrača koji su igrali na F8 Lige šampiona u Beogradu.

– Mi smo počeli još sredinom maja i polako su nam se, po utvrđenom planu i dogovoru, priključivali igrači koji su posle završenih nacionalnih prvenstava imali nekoliko dana odmora. Imamo na raspolaganju veći broj grača, želimo da i mlađi, talentovani igrači ponovo osete našu atmosferu i da u radu sa starijim, iskusnijim igračima napreduju – rekao je Savić.

U Kragujevcu se trenira do kraja nedelje…

-Posle toga, od 14. juna nastavljamo rad u Beogradu zajedno sa američkom reprezentacijom. Sa njima završavamo 19. juna. Posle dva dana odlazimo na pripreme u Kranj koje će trajati do 2. jula. Sledi turnir u Beogradu gde će pored dve srpske selekcije igrati Španija i Francuska. Za 15. jul je predviđen odlazak olimpijskog tima u Kašivazaki – objasnio je Savić.

Na pripremama su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Sava Ranđelović, Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Petar Velkić, Nemanja Vico, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Marko Radović, Đorđe Vučinić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nikola Dedović, Gojko Pijetlović, Miloš Ćuk, Dimitrije Rističević, Vasilije Martinović, Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Marko Radulović i Stefan Branković.

U Beogradu će se priključiti: Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Đorđe Lazić, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

MANDIĆ JE MVP: Pro Reko je šampion Evrope!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Ruža Ilić: Sudija treba da vraća fudbalerima istom merom!

5 KOMENTARA

  1. Neka se samo ozbiljno pripreme,bitno da ih ima dovoljno! Dejan SAVIC JE NAJBOLJI covek kome je poveren ovaj posao i u koga imam maksimalno poverenja! Sigurna sam da cemo sa njime doci do neke medalje…..

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime