TO JE “SAMO” DEJAN SAVIĆ: Kako je srpski trener oduševio hrvatskog glumca (VIDEO)

dejan savić-vaterpolo-srbija-hrvatska-izjava
Tucak je otkrio zanmljiv detalj o Saviću (FOTO: Guliver Images)

O Dejanu Saviću, osim vaterpolo uspeha, možda ne znamo mnogo, ali smo svi saglasni u oceni da ostavlja sjajan utisak i van bazena.

Nije tajna da u vateprolu postoje velika prijateljstva, a jedno imaju i Ivica Tucak i Dejan Savić. Hrvatski stručnjak je sada u jednoj emisiji ispričao zanimljivu anegdotu i otkrio kako je Savić oduševio hrvatskog klumca Gorana Bogdana.

On je, malo je reći, ostao šokiran kada je Dejan Savić počeo da mu priča o filmu! To je trajalo satima, a srpski selektor je pokazao da zna mnogo o filmu!

– Rekao sam to u više navrata, Dejan je veliki trener i veliki čovek. Njegov način života meni prija, volim da se vidim sa njim i u Zagrebu i u Beogradu, Splitu, Šibeniku, Tokiju… Gde god imamo priliku sednemo i pričamo. On je divan čovek – rekao je Tucak.

Onda se dotakao i anegdote.

– Pre nekih 3-4 meseca bio je u Zagrebu i našli smo se na večeri Deki, Goran Bogdan i ja. Ostao sam fasciniran njegovim znanjem kinematografije. Goran Bogdan je jedno sat vremena slušao kako mu Savić priča o oskarima, o filmu, o glumcima… To je jedan baš specifičan lik. Njega je teško ne voleti. On je iskren čovek, uvek će u lice reći ono što misli i zato ga volim – kaže Tucak.

Srbija je na Olimpijskim igrama uspela da osvoji novu zlatnu medalju, a na tome je čestitao i hrvatski stručnjak.

– U prvoj poruci nakon što su osvojili zlato napisao sam mu ‘Deki, kad već nisam ja, drago mi je da si ti‘. Kasnije smo se čuli i telefonom, naravno. To što sam rekao stvarno i mislim – ispričao je Tucak.

URNEBESNA ANEGDOTA: Savić nije video tri gola Barselone, jer je išao po PIVO!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: 1.1 MILION EVRA – NAJVEĆI JACKPOT NA SVETU – MERIDIAN ISPLATIO U NIŠU!

 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime