DATUNAŠVILI NAKON ZLATA NA SP: Srbija je velika motivacija za mene!

zurab datunašvili-olimpijske-igre-izjava
Datunašvili progovorio nakon svetskog zlata! (FOTO: Guliver)

Član reprezentacije Srbije u rvanju, Zurabi Datunašvili, je nakon uspeha na Olimpijadi i osvojene bronze sada sa Svetskog prvenstva došao okićen zlatom!

Poreklom Gruzijac, je nakon skandala i tuča na svojim rvačkim mečevima rešio da napusti ovu zemlju i priključi se našoj reprezentaciji.

Datunašvili je i pre dolaska važio za jednog od najboljih rvača na svetu, a braneći boje Srbije je to i dokazao.

Naime, on je na minuloj Olimpijadi u Tokiju osvojio bronzanu medalju, a pre samo nešto manje od nedelju dana uzeo i svetsko zlato.

Kako kaže zahvalan je Srbiji i ona je razlog njegovog uspeha i motivacije.

Ova godina je za srpski tim i za mene bila sjajna. Posle osvojenih medalja zaista je sjajan osećaj. Imamo odličan tim, držimo se zajedno i svi radimo na osvajanju medalja. Ova godina je za mene bila najbolja – rekao je Datunašvili, pa nastavio.

Sad sam mnogo bolji rvač nego što sam bio ranije. Za mene je motivacija Srbija koja ima poverenja u mene i koja mi je dala šansu. To je velika motivacija za mene – zaključio je prvak sveta.

Kako komentarišete ovu izjavu Datunašvilija?

ŽIVELA SRBIJA! Datunašvili dočekan uz “Marš na Drinu” i aplauze!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Jovan Stojoski: Treneri su imali svoje pulene! | Sport Fokus Meridian S01EP24

13 KOMENTARA

  1. Verujem da se nakon svake njegove medalje u rvačkom savezu Gruzije sve više i više gorko kaju što su ga NASILNO oterali ali smo im mi u Srbiji večno zahvalni. Slobodno nek oteraju još nekog, kod nas su im vrata širom otvorena.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime