Darko Miličić je među navijačima, Delije sa bakljama u transu u Napulju! (VIDEO)

Crvena zvezda Darko Miličić
foto: Srdjan Stevanovic

Jedan od navijača koji je otputovao da bodri fudbalere Crvene zvezde u Napulju je i nekadašnji reprezentativac Srbije Darko Miličić!

Kamere Meridiana su ga ekskluzivno snimile na ulicama Napulja, a i celom gradu se čuje navijanje srpskih ljubitelja fudbala! Poznato je da je Darko Miličić veliki navijač Zvezde i njegove slike sa tribina nisu retke. Poznat je slučaj kada ga je sa priprema reprzentacije Moka Slavnić pustio na meč Zvezde zajedno sa Milošem Teodosičem i Milanom Gurovićem.

EVROPSKI FUDBAL SE VRATIO – KLADI SE! 

Osim njega na ulicama u Napulju videli smo i još mnogo toga! Osim navijača iz Beograda sa kojima smo pili kafu našli smo i Italijana koji zna srpski, navija za Zvezdu i za Napoli, ali predviđa pobedu domaćina!

No osim toga Meridian je snimio devojke koje su iz Napulja, ali su Srpkinje i navijaće za Zvezdu i veruju u golove Milana Pavkova, iako je korpulentni napadač povređen i rovit dolazi na ovaj meč.

Osim toga ogromna bakljada je viđena u Napulju, Delije su pevale svojim miljenicima i svi očekuju dobru igru izabranika trenera Vladana Milojevića!

Očekuje se da deo navijača Crvene zvezde bude i na delu tribina sa najvatrenijim navijačima Napolija, s obzirom da su navijačke grupe dva kluba u odličnim odnosima i da su u prethodnim danima u Napulju osvanuli grafiti podrške Crvenoj zvezdi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime