Bivši danski fudbaler Danijel Ager uhapšen je na protestima opozicije u Rusiju, javljaju ruski mediji. Ali…

Danijel Ager možda jeste uhapšen, ali ne TAJ. Evo o čemu se radi.

Ruski mediji preneli su informaciju da je Ager zadržan u pritvoru jer je u čestvovoao u neredima koji se trenutno dešavaju u Moskvi, a koji su organizovani povodom hapšenja vođe opozicije Alekseja Navaljnog.

Da ne zalazimo previše u politiku, mnogi su se, s pravom, iznenadili i zapitali šta bivši fudbaler Liverpula traži na protestima u Moskvi.

Posle nekoliko sati stiglo je i objašnjenje. Danijel Ager se u stvari nalazi u Španiji. I verujemo da ga mnogo ne dotiče šta se dešava u Rusiji, pa se i on iznenadio kada je čuo da je uhapšen.

Celu zbrku je napravio čovek koji se do 2009. godine zvao Dmitri Krendel. Ovaj momak iz Orenburga je 2009. godine promenio ime u – Danijel Ager!

Dakle, promenio je ime u želji da se zove isto kao njegov omiljeni fudbaler. I problem je nastao kada je uhapšen, pa je i pravi fudbaler morao da se oglasi i reši dilemu.

-Nastala je zbrka ovde. Nikad nisam rekao :“Samo je jedan Danijel Ager.” I sada to znamo zasigurno. Danijel Ager pomenut u vezi incidenata u Moskvi nisam ja – napisao je na tviteru nekadašnji štoper Liverpula.

Rusi su takođe pisali da je demonstrant rekao policiji da je bivši igrač Liverpula, li da je “njegov ruski bio previše dobar”, te da je “izgledao kao beskućnik”.

Danac je bivši fudbaler Liverpula, za koji je igrao punih osam godina, a potom se 2014. preselio u Brondbi i tamo karijeru završio već dve godine kasnije.

Gde ide Dragović? U Italiji pričaju jedno, u Srbiji drugo…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: KAŠALJ NA NERVNOJ BAZI | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #39

 

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime