Danas je za nekoga Dan zaljubljenih, a za nekoga Sveti Trifun, ali je svakako idealna prilika za priču o ljubavi pojedinih sportista.

Primer lepe i stabilne mladalačke veze u kojoj dvoje utiču jedno na drugo na najlepši i najkreativniji način je ljubav mladog napadača Partizana, Nikole Štulića i njegove devojke Ive.

Kako ih je to spojila jedna teška povreda?

– Upoznali smo se sasvim slučajno, u Fizio centru gde sam se oporavljao posle teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, gde se i Iva oporavljala od iste povrede. Iva se profesionalno bavila skijanjem i bila i u reprezentaciji Srbije, ali ju je ta povreda, nažalost, zauvek odvojila od profesionalnog bavljenja belim sportom – kaže Nikola Štulić.

– Nikola mi je prišao na šalteru rehabilitacionog centra i zamolio da mu kažem ime i prezime, a potom me je našao preko društvenih mreža. Tako je sve počelo – kaže Iva, koja je nakon oporavka od povrede počela da se bavi konjičkim sportom, tačnije preponskim jahanjem u konjičkom klubu N.

dan zaljubljenih-štulić-partizan
Ivina velika ljubav su konji (FOTO: FK Partizan)

– Mene su privukle njegove oči, smisao za humor posvećenost i upornost u periodu rehabilitacije – kaže Iva, dok je Nikolu oduševila njena lepota, osmeh i ljubav prema maloj deci i životinjama.

Ipak, Štulić se ne snalazi baš najbolje u sedlu.

Jednom sam jahao, ali neuspešno i više nikad – rekao je Štulić.

Oboje se sete važnih datuma, iako ih nema, kako kažu puno, ali umeju jedno drugog da obraduju.

Zbog situacije oko Covida 19, Iva nije u prilici da ga prati na svakoj utakmici, jer se igraju bez prisustva publike, a o njihovom odnosu kaže:

– Što se tiče našeg odnosa, zaista ne bih ništa menjala, jer gradimo jedan zdrav odnos pun empatije i razumevanja. Ali, ako moram da mu nađem manu, onda nekad da malo manje kasni, šali se Iva, dok se Nikola nadovezuje.

– Slažem se sa Ivom, uvek imamo razumevanja jedno za drugo i nađemo zajedničko rešenje.

A što se tiče Dana zaljubljenih, Nikola kaže:

– Provešćemo ga kad kuće, uz neki film.

Njih dvoje su imali i poruku za Dan ljubavi.

– Imajte razumevanja za one koje volite i one koji vas vole. Držite se zajedno dok ne prođe ova situacija, pa se vidimo na tribinama.

HEROJ ČUKARIČKOG: Lopta je samo tu mogla da prođe

Obavezno pogledajte: Nenad Lalatović: Sa bagrom treba da znaš kako da se ponašaš! | MOJ UGAO #10

8 KOMENTARA

  1. lepa ljubavna prica,i nikada se ne zna gde cete i koga sresti i zaljubiti se,njih je povreda spojila,i sad su srecni i zaljubljeni,vazno je da se podrzvaju i razumeju,kada toga ima onda se sce resi,odlcna pricica

  2. Prelepa prica … za trenutak sam pomislio da se zaljubila u konja , mada i bolje nego u čoveka 😄salu na stranu … stvarno prelepa prica .

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime