Luka Dončić je dokazao da može da se bori za naslov MVP u NBA ligi, ali sa druge strane Dalas nije pokazao da može da se bori za šampionski prsten.

Dalas je eliminisan već u prvom kolu NBA plej-ofa, ali očigledno je vreme za formiranje novog tima. Jasno je Maveriksima da u ekipi imaju “čudo” od košarkaša, ali on mora da dobje adekvatna pojačanja.

Bred Taunzned je novinar koji je blizak klubu i koji redovno izveštava o najnovijim dešavanjima, pa sada piše da Maveriksi razmišljaju o velikom remontu ekipe.

-Dalas želi da u svoj tim dovede i treću zvezdu koja bi uvećala učinak Luke Dončića i Kristapsa Porzingisa, a ekipa Marka Kjubana voljna je da primi i neki ’loš’ ugovor, ako bi to podrazumevao dolazak jednog kvalitetnog igrača – kaže Bred.

Kako kaže, Dončić i Porzingis nisu na prodaju, a ko jeste? Svi drugi!

-Svaki, ponavljam – svaki igrač Meveriksa koji se ne preziva Dončić ili Porzingis trenutno je dostupan za trejd. Osim toga, Meveriksi trenutno imaju 18. i 31. pik predstojećeg drafta, ali su voljni da trejduju kako bi mogli da biraju u lutriji – od prvog do 14. mesta.

Ako je verovati njegovim rečima, to znači da bi se Dalas odrekao i Bobana Marjanovića, kao i Tima Hardaveja, Seta Karija i drugih igrača.

Bilo kako bilo, ostaje da vidimo ko će otići, ali dvojac sasvim sigurno neće.

Budžet NBA timova 109 miliona

OBAVEZNO POGLEDAJTE: RONALDO vs. MESSI | Meridian PES Predictor #07 | @Beki

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime