DA LI SU PRETERALI? Poljubac Ronalda i Mesija za nevericu širom sveta

Mesiju i Ronaldu je opala tržišna vrednost (FOTO: YouTube printscreen

Naslovna strana novog broja najuglednijeg fudbalskog magazina na svetu, “Frans Fudbala”, nešto je o čemu će se definitivno još dugo pričati.

Naime, “Frans fudbal” za svoju naslovnicu iskoristio je crtež jednog uličnog umetnika, koji je pre dve godine u centru Barselone nacrtao Kristijana Ronalda i Lionela Mesija kako se strastveno ljube. Tada je Ronaldo nastupao za Real Madrid, a grafit je nastao nepsoredno pre “El Klasika”.

DA LI SU PRETERALI? Poljubac Ronalda i Mesija za nevericu širom sveta
FOTO: Twitter printscreen

Po mnogima trenutno dva najbolja fudbalera sveta bili su na nebrojeno strana, od njihovih “pravih” zajedničkih fotografija, preko montaža, pa sve do grafita koji ste imali prilike da vidite, ali ne pamti se da su u nekom prestižnom mediju bili prikazani na ovakav način.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Komentari širom sveta su različiti, neki misle da su Francuzi preterali, neki da ne, a ovakva naslovna strana stavljena je zbog priče o najboljem fudbaleru sveta, odnosno ko će poneti to laskavo priznanje za 2019. godinu. Takođe, pisali su i o tome ko će i da li će neko od njih dvojice osvojiti Ligu šampiona.

Sve u svemu, u francuskom magazinu uspeli su da izazovu ogromnu pažnju, čemu su (uvek) i težili.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime