Pred vama su druge CS:GO kvalifikacije za IeSF Svetski šampionat – Prijave su otvorene!

rur-kvalifikacije za svetsko prvenstvo-CS:GO
Otvorene prijave za CS:GO kvalifikacije FOTO: RUR

Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni u CS:GO, sada imate priliku tako nešto i da uradite!

Ukoliko igrate Counter-Strike: Global Offensive i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče, SESE vas poziva da se prijavite na drugi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 1. avgusta!

Prethodnih godina smo imali prilike da gledamo najbolje srpske esportiste kako se takmiče u Tekkenu, Doti i PES-u, a sada sa zadovoljstvom možemo reći da će ovogodišnji IeSF stvarno biti poseban, baš zbog toga što će se po prvi put na njemu igrati i najpopularniji FPS šuter na svetu, CS:GO.

Na prvom turniru smo imali prilike da gledamo mnoštvo odličnih mečeva, ali su na kraju Good Game i 4Glory Esports uspeli da obezbede plasman na završni turnir.

Prijave su otvorene za sve zainteresovane igrače, a najbolja dve ekipe sa prvog i drugog kvalifikacionog turnira će se plasirati u veliko finale.

Pobednici tog velikog turnira će imati priliku da predstavljaju našu zemlju na regionalnom turniru, odakle će najbolji leteti za Izrael, gde će se odigrati velika završnica!

Svi mečevi će biti u Bo1 single elimination formatu, osim polufinala i finala. (organizator je u stanju da promeni pravila u zavisnosti od broja prijavljenih igrača).

Možete se prijaviti klikom na sledeći link. Na istom linku možete pronaći sva pravila vezana za turnir.

OVO SE DUGO NIJE DESILO: Zvezda zabeležila prvi poraz posle devet meseci!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Meridian analaizira EURO!| Sport fokus EP 12

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime