Crvena zvezda nastavlja da misli na zdravstvene radnike koji se bore protiv korona virusa i koji su se u najtežim situacijama pokazali kao najveći heroji.

Ovog puta klub je dostavio sezonske ulaznice zaposlenima iz Opšte bolnice Pančevo, koji su se tokom akcije prijavili i izrazili želju da uživo prate mečeve našeg tima sa stadiona “Rajko Mitić”.

Fudbaler Crvene zvezde i rođeni Pančevac – Milan Gajić podelio je 50 sezonskih ulaznica zaposlenima u Opštoj bolnici Pančevo, i obradovao sugrađane kojima je krv crveno-bela.

– Velika čast mi je što sam danas ovde. Ovi ljudi se svaki dan trude, za sve nas, građane i sportiste, meni pomažu da se bavim fudbalom. Vremena su teška, ali oni su tu da nam olakšaju i uliju sigurnost radom, zalaganjem i svakodnevnim naporom da kovid virus postane prošlost. Iako je lep gest, povod nije, nadam se da se više nećemo družiti u ovim okolnostima, već da ćemo se videti na stadionu i radovati uspesima Zvezde – istakao je Gajić.

Ulaznice su predate direktoru bolnice Slobodanu Ovuki, a Crvena zvezda se ponovo pokazala kao društveno-odgovoran klub i nastavila akciju organizovanu još u aprilu ove godine.

– Svako priznanje za naš rad na društvenom planu imponuje, pogotovo kada stiže od šampiona kakav je Crvena zvezda. Suvišno je govoriti o veličini crveno-belih, a nama je ovo satisfakcija, daje nam snagu, volju i htenje da se izborimo sa bolešću koja je napala ceo svet. Ovakav gest nije čest u našim životima i svako priznanje nam mnogo znači. Osećamo se pobednički i šampionski u društvu Crvene zvezde. Svi u mojoj porodici navijaju za crveno-bele i jedva čekam da opet sa sinovima dođem na utakmicu. Nadam se da ćemo imati što manje posla i što više uspeha – rekao je Ovuka.

Lekarka iz Opšte bolnice u Pančevu – Mirjana Karličić, takođe hvali gest Crvene zvezde da podeli sezonske ulaznice zdravstvenim radnicima.

– S obzirom da je rad u kovid bolnici bio veoma naporan i iscrpljujući, ovaj gest nas je sve oduševio i veoma smo zahvalni Crvenoj zvezdi na tome. Nama ovo mnogo znači. Na utakmice dolazim sa mlađim bratom koji je veliki navijač kluba. Kad vidim njega kako se raduje golovima i ja sam srećna i jedva čekam da oboje dođemo na stadion – rekla je Karličić.

Pantelić heroj Radničkog: Najdraži pogodak u karijeri

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SAN SNOVA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #26

3 KOMENTARA

  1. hahahah pa najlakse je podeliti ulaznice ane mogu da idu da gledaju,da vidim dal bi to uradeli da ima publike na tribinama,kakvo foliranje pa to je strasno

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime