ZBOG SPORNIH 7:0 – Zvezda protestovala, Ristovski se izvinjavao

zvezda-milan-navijaci-marakanacrvena zvezda-navijaci-najbolja utakmica-japanac-omladinska liga šampiona-anžer-l ekip
L Ekip ponovo pisao o Crvenoj zvezdi (FOTO: Pedja Milosavljevic/Starsport)

Poznati glumac, producent i režiser Lazar Ristovski izvinio se zbog “dešavanja” u njegovoj seriji, pošto je Crvena zvezda pre toga poslala protestno pismo.

U 14. epizodi serije “Drim tim”, Zvezda je pobedila filijalu Grafičar, sa 7:0, čime je osvojila titulu prvaka Srbije. Pojedini kadrovi su snimani na stadionu “Rajko Mitić”, pa su crveno-beli bili dodatno ljuti.

Kao što je rečeno, upućeno je protestno pismo, a kako dalje prenosi Telegraf, oglasio se i Ristovski. U pismu se i izvinio.

-Poštovani, da mi je neko nekada rekao da ću morati jednom velikom klubu kakav je vaš da objašnjavam šta je komedija na filmu, ne bih verovao.

Ipak, sa punim poštovanjem tako velikog kluba, giganta u srpskim okvirima i šire, dužan sam u ime umetnosti i umetničke slobode, kažem da niste u pravu i da niste shvatili poruke naše serije i naših likova, koji su imali za cilj da nasmeju publiku u ovim sumornim vremenima, da sumornu svakidašnjicu u kojoj je narod u karantinu više od godinu dana, učinimo makar malo lakšom, pa bilo to na uštrb i nekih pojedinaca i institucija kakva je velika Zvezda.

Lazar Ristovski
Lazar Ristovski se izvinjavao Crvenoj zvezdi (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©)

Zvezdi neće sigurno pasti kruna sa glave, što smo se malo nasmejali i na njen račun, kao i na račun Partizana, a najviše na svoj račun, praveći od sebe i komične budale, kako bi izlečili dušu gledalaca, koji su, što se može videti po tome što je serija izazvala buru oduševljenja, očigledno prihvatili sve onako kako i treba, sa humorom, koji je Srbiju i srpski narod i u najtežim vremenima lečio i gurao da istraje kada je najteže.

Iskreno nam je žao što ste tako oštro reagovali na našu seriju ovim protesnim pismom.

Osećamo potrebu da vam se iskreno u ime Zillion filma, kao i u ime svih autora, glumaca i filmskih radnika, koji su učestvovali u pravljenju ove serije, iskreno izvinimo, verujući da niste izgubili smisao za humor, i da ćete nam oprostiti, ako smo pogrešili – stoji u pismu Ristovskog.

NOVA MEĐUNARODNA SARADNJA: Zvezda se širi i daleko na Istok

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Stefan Stojačić: Olimpijske igre su oduvek bile moj san! | SPORT FOKUS

 

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime