Čovek kojem je gol Osasune spasio život

Osasuna
(Photo by David Ramos/Getty Images)

Fran Gago se vozio u kolima jednog subotnjeg popodneva. Bilo je to na nekom putu u Andaluziji, kada se vraćao sa partije futsala. Bez da je primetio, umor ga je savladao i Fran je zatvorio oči.

Zaspao je za volanom da bi ga nedugo zatim probudio radio upaljen u njegovim kolima. U tim trenucima, Kike Barha je postigao gol za Osasunu u meču Segunde protiv ekipe Kordobe. Komentator Alberto Sanc je proslavio karakteristično dugačkim i bučnim ‚‚gooooooooool”.

I tako je spasao život potpunom strancu. Njegov urlik u mikrofon radija ‚‚Tiempo de huego” probudio je Gaga. U tim momentima, njegov automobil je već uveliko skrenuo s puta i išao je u pravcu obližnje litice.

KLADI SE NA ŠPANSKU SEGUNDU!

‚‚Kao što to obično činim, kada se vozim, u kolima pustim radio i slušam ‚‚Tiempo de Huego”. Osasuna i Kordoba su igrali i moj auto je skrenuo s puta dok sam spavao. Odjednom sam čuo ‚‚goooooool” i kada sam se probudio shvatio sam da idem ka provaliji. Imao sam vremena samo da okrenem volan i udarim u drvo”, rekao je Gago radiju ‚‚KOPE” objašnjavajući ovu umalo tragičnu situaciju.

Udarac automobilom u drvo mu praktično nije načinilo nikakve povrede, a sam komentator Alberto Sanc bio je ozbiljno dirnut ovim događajem, prenosi Marka.

‚‚Nikad mi se ovako nešto nije dogodilo. Zadovoljstvo je prenositi pogotke u ‚‚Tiempo de Huego”, ali sada još više ako to nekome spasi život.”

A TU JE I ŠPANSKA PRIMERA

Taj meč Osasune i Kordobe bio je odigran 13. oktobra ove godine, a tim iz Pamplone je slavio 3:1. Da Kike Barha nije uspeo da savlada golmana Karlosa Abada, Gago bi najverovatnije doživeo tragičnu sudbinu…

Ili rečima Sera Aleksa Fergusona: ‚‚Football. Bloody hell.”

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime