Četiri predloga za događaj dana: Napred Đoković!

Đoković
(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

U fudbalu je stigla reprezentativna pauza, klupski fudbal ja malo ‚‚zamro” i zato je sav fokus na tenisu! Jednostavno, i situacija je takva da se ove sedmice igra Završni masters u Londonu!

Osmorica najboljih igrača sveta – bar od onih koji su zdravi – nalaze se u prestonici Velike Britanije gde će se boriti za jedan od najprestižnijih trofeja u sezoni. Jedan igrač će imati priliku da 2018. godinu završi pobedom, a mi smo o učesnicima i njihovim šansama već pisali.

KLADI SE NA ZAVRŠNI MASTERS!

Ali kako ovog ponedeljka prvi meč na turniru igra i Novak Đoković, to će biti u našem fokusu. Najbolji teniser sveta je u nedelju dobio trofej za najboljeg igrača u 2018. godini, što mu se desilo već peti put, a turnir započinje protiv Džona Iznera. Pa da vidimo najigranije predloge na ovaj teniski par.

Više duplih grešaka Iznera (kvota 2.20)

Hm… Hoće li Izner svojim servisima u potpunosti otežati posao Đokoviću ili će ipak malo pomoći? Amerikanac će verovatno morati da rizikuje maksimalno na servisu, jer je Đokovićev ritern izvanredan i to bi moglo da dovede do duplih grešaka.

Taj-brejk na meču – NE (kvota 2.50)

Opet smo tu kod Novakovog riterna. Ako Đoković bude odlično reagovao na servise Iznera, vrlo je izvesno da će meč onda biti bez ijednog taj-brejka. Kvota je odlična, pa što da ne?

KO OSVAJA AUSTRALIJAN OPEN 2019?

2:0 za Đokovića i manje od 20.5 gemova na meču (kvota 3.50)

Kako vam zvuči 6:4, 6:4 po setovima za Đokovića? To je maksimum gemova koji je dozvoljen za ovu igru da bi ona bila dobitna, a poznato je da Srbin ume da bude vrlo jak u završnici sezone. Uz to, i Izner debituje na Završnom mastersu…

Više asova Đokovića (kvota 5.00)

E ovo je već izazov! Kolike su zapravo šanse da Đoković ostvari više as udaraca od Amerikanca visokog preko dva metra? Ako volite da ‚‚singlirate” na velike kvote, zašto da ne? I mnogo veća čuda su se dešavala.

Četiri predloga za događaj dana: Napred Đoković!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime