Četiri kluba, tri leta i potpis u 15 do 12: Mitrovićevo ludilo u 24 sata

Ako pitate britanski Tajms, ovo je mogao biti scenario za film “Nemoguća misija”. Ako pitate Aleksandra Mitrovića, dobro je samo da je sve prošlo kako treba. Poslednjeg dana prelaznog roka sve je moglo da pođe po zlu i da srpski reprezentativac završi na bilo kojoj od četiri destinacije.

Na kraju je Mitrović završio na Krejven Kotidžu, ali je put do toga delovao znatno duže od tek 24 sata. Jer, momak iz Smedereva je u noć 30. januara legao u krevet sa prethodno sklopljenim dogovorom da sutradan potpiše ugovor i ode na šestomesečnu pozajmicu u francuski Bordo.

Narednog jutra je ustao i primio poziv od svog menadžera da je za njega ponovo zainteresovan Anderleht i tek tako dogovor sa Bordoom je otpao. Mitrović je za Tajms izjavio da bi se u Belgiji ponovo osećao kao kod kuće i da su oni imali prioritet u odnosu na francuski klub.

Sa obale Dunava na obalu Temze: Za Fulam stiže preko potrebno pojačanje!

Ali ne lezi vraže! Usledio je poziv Slaviše Jokanovića, a popularni Mitar je rekao da od Fulama nema ništa. Anderleht i niko drugi.

Međutim, novi problemi tu tek počinju. Mitrović je dugo čekao na privatni avion kojim je trebalo da ode u Belgiju. Posle još čekanja, avion je napokon stigao, a bivši igrač Partizana je u Brisel stigao u 19 časova.

Ipak, Anderleht nije imao spremljen keš za ovaj dogovor, a Njukasl nije želeo da pregovara o novim uslovima. Zato je belgijski kraljevski klub otpao i Mitar tako ostao bez kluba na pet sati do kraja prelaznog roka.

Onda se u igru umešao Midlsbro, koji bi takođe doveo Srbina na pozajmicu. Ekipa iz Čempionšipa je želela Srbina u svojim redovima, a Mitrović nije bio previše oduševljen razvojem situacije.

Može li Fulam da se vrati u Premijer ligu?

Na kraju se preko društvene mreže Snepčet u igru ponovo ubacio Jokanović, i to sasvim slučajno. Mitrović je za Tajms ovako opisao njihov razgovor.

“Kako si”, pitao je Mitar Jokanovića ugledavši ga na Snepčetu.

“Čekam da ti propadne transfer”, pola u šali, a pola u zbilji je ovaj odgovor.

“Imaš sreće, propao je”.

I tako je ponovo nastao haos, krug se skoro u potpunosti obrnuo, a Mitrović je brzo morao za London. Objasnio je i da je klub jedva našao doktora koji će obaviti lekarski pregled da bi Mitrović potpis na papir stavio u 23.45 sati.

Za sve to vreme Mitrović ništa nije jeo. Opisao je celu situaciju kao da je želeo da se onesvesti od gladi.

“Samo sam gledao na sat, da li će se sve završiti. Na kraju sam odabrao Fulam zbog Jokanovića i njihovog stila igre. Oni definitivno igraju najlepši fudbal u Čempionšipu”, rekao je Mitrović.

Dodao je i da mu je Jokanović rekao da će morati da kanališe svoju energiju u davanje golova umesto zarađivanja jeftinih kartona. Ako je ovako ludo počela, šta li će sve ova saradnja doneti?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime