Četiri igrača putuju na Mundijal: Kome je Milojko Pantić doneo sreću?

Milojko Pantić-crvena zvezda-derbi
Milojko Pantić je prokomentarisao aktuelne teme (FOTO: Meridian)

Proslavljeni komentator i doajen srpskog novinarstva Milojko Pantić, koji je gostovao u našoj specijalnoj emisiji „Meridian Mundijal“, obradovao je četiri naša igrača koji će ovog leta imati priliku da prisustvuju najvažnijem sportskom događaju u 2018. godini, Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Pre nego što smo izvukli imena srećnih dobitnika, s Pantićem smo razgovarali o brojnim sportskim temama, a posebno smo „obradili“ nadolazeći Mundijal, pričajući i o tome kako se Svetsko prvenstvo menjalo kroz istoriju.

Pantić je verovatno najpozvaniji da priča o tome s obzirom da je bio na čak osam Svetskih prvenstava – pet u ulozi profesionalca, a tri kao navijač.

Meridian UŽIVO: Miloš Jovanović o Zvezdi i Partizanu, Bjelici, Teu, Bobiju i srpskim legendama iz Sakramenta!

Prateći fudbal kroz Svetska prvenstva, ali i kroz najelitnije evropsko klupsko takmičenje, Ligu šampiona, Pantić ističe kako se posle nekog vremena zapitao „kako neko može da za obično guranje lopte dobije 100 miliona dolara“.

„Iskreno, ja sam odustao da gledam ’guranje lopte’, čak i ovo najelitnije. Gledam Ligu šampiona samo kad čujem da se dogodilo nešto ekstra“, izjavio je čovek koji će ostati upamćen po onoj čuvenoj: „Nebo se otvorilo, stadion je eksplodirao!“

Kako je „obrijani Mirotić“ preokrenuo sezonu Pelikansa?

Pričajući o dešavanjima u završnici Lige šampiona, Pantić navodi da je minhenski Bajern „sazreo za renoviranje“, a iako kaže kako bi voleo da neko skine Real Madrid s trona, sumnja da to može biti nemački velikan i mnogo veće šanse daje Liverpulu.

Objasnio nam je i kako je došlo do toga da se Milojko Pantić pojavi na televizijskim ekranima, a saznali smo i kako ga je legendarni trener Crvene zvezde Miljan Miljanić „zaustavio“ na putu ka karijeri profesionalnog fudbalera zbog loših ocena u školi.

Mnogo toga zanimljivog čuli smo od autora i urednika kultne emisije „Sportska galaksija“, a ceo razgovor sa Milojkom Pantićem možete pogledati na našem zvaničnom YouTube kanalu, odnosno na linku ispod.

SREĆNI DOBITNICI KOJI PUTUJU NA MUNDIJAL:

Miro B. – Teslić (Broj naloga: 1067637)
Radovan R. – Herceg Novi (Broj naloga: 1004541)
Adrian S. – Beograd (Broj naloga: 1187057)
Dragan V. – Berkasovo (Broj naloga: 1365504)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime