PAUNOVIĆ: Spustili smo štitove, to je nedopustivo

cempionsip-fkreding-paunovic
Foto: PUBLICATIONxNOTxINxUK ActionPlus12245565 JohnxPatrickxFletcher

Reding je poražen treći put u nizu u Čempionšipu, a komentar loše serije dao je Veljko Paunović, menadžer ekipe.

Danas je od vođstva od 2:0, njegov tim “uspeo” da dođe do poraza od 4:2.

-Potpuno dva različita poluvremena. Prvo je bilo savršeno, baš kako bi trebalo da se igra protiv njih. Očekivali smo da u nastavku krenu na nas, i trebalo je da budemo spremni. Ali nam je nedostajalo koncentracije, jer su dva gola dali suviše brzo i suviše lako – kazao je Paunović, uz malo pesničkog izražavanja.

-Spustili smo štitove u drugom poluvremenu, što je nedopustivo. To moramo da ispravimo, odmah. Promenili smo neke stvari kasnije, ali je treći gol bio fantastičan. Za takav potez morate da pohvalite. Imali smo i dve šanse pri 3:2, a one su bile dovoljne da se utakmica preokrene. Morali smo da pružimo više, da šutiramo, da damo više golova…

Već u sredu sledi gostovanje Milvolu.

-Reding više nije iznenađenje. Sada Reding mora da zasluži poštovanje. Samopoštovanje i poštovanje drugih timova, ali samo ako igramo kako znamo. Ne razočaravam se lako, ali sam trenutno u stanju da želim da se borim i popravim stvari. Danas smo dobili dobru lekciju.

I moramo da se probudimo. Idemo u goste Milvolu, a imamo pomešana osećanja, bes i razočaranje. Moglo bi da pomogne ako budemo imali pravu reakciju u sledećoj utakmici. Hajde nazad na posao i da ispravimo ovo – zaključio je Paunović, odnosno Pauno, kako ga Englezi zovu.

Reding je na šestom mestu Čempionšipa, sa 22 boda koliko ima i Votford koji je peti, a kojeg sa klupe vodi Vladimir Ivić. Milvol je deveti sa 18.

ČEMPIONŠIP: KPR zaustavio Ivićev Votford

OBAVEZNO POGLEDAJTE: IVICA KRALj – Priče iz kraja #11

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime