Bufal: Trk od 70 metara vredan tri boda! (VIDEO)

Nova sezona nije dobro počela za ekipu Sautemptona. Oni se muče sa formom, još nenaviknuti na novog trenera i često im se dešavalo da gube bodove protiv slabijih ekipa.

Nova sezona nije dobro počela za ekipu Sautemptona. Oni se muče sa formom, još nenaviknuti na novog trenera i često im se dešavalo da gube bodove protiv slabijih ekipa. Reprezentativac Maroka se postarao da savladaju VBA u 9. kolu.

Sofian Bufal je tokom ove sezone nastupio na samo pet mečeva i ukupno je na terenu proveo nešto više od 160 minuta. U poslednjem meču je igrao samo deset minuta ali je to bilo dovoljno. Gol koji je postigao protiv Vest Bromviča je bio njegov prvi u sezoni, ali bi mogao da prelomi sezonu ’’Svetaca’’.

Dva derbija u Premijer ligi! Kladi se na njih!

Neki su ovu njegovu majstoriju već kvalifikovali za Puškaš nagradu, trofej koji osvaja najlepši gol postignut u sezoni. I stvarno, Bufalov gol je neverovatno lep. Malo driblinga, puno trčanja i fantastičan finiš akcije bili su dovoljni za jedini gol na ovom meču. Ali, da ne prepričavamo, pogledajte kako je to izgledalo.

A pogledajte i kako to izgleda kada se malo ubrza. Fali samo ”Beni Hil” muzika u pozadini dok su igrači Vest Bromviča potpuno nemoćni u nameri da zaustave Marokanca.