BUDI U PLUSU I NA MINUSU: Kladi se na ZOI!

Meridian kladionica vam i ove zime nudi jedinstvenu priliku da se kladite na Zimske olimpijske igre koje će se održati od 9. do 25. februara u Pjongčangu u Južnoj Koreji.

Na ovogodišnjim ZOI učestvovaće čak 2.952 sportista koji dolaze iz 92 nacionalna Olimpijska komiteta, a Srbiju će ovoga puta predstavljati četiri takmičara u dva sporta – alpskom skijanju i nordijskom trčanju.

KLADI SE NA ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE!

U Meridianu možete da se kladite na brojne takmičare iz različitih zemalja u 11 najpopularnijih sportova na snegu i ledu.

Tim Srbije, koji je u Pjongčang otputovao prošlog petka, čine Nevena Ignjatović, Marko Vukićević, Marko Stevović i Damir Rastić.

Ignjatovićeva, Vukićević i najmlađi član našeg Olimpijskog tima Marko Stevović takmičiće se u alpskom skijanju, dok će debitant na ZOI Damir Rastić nastupati u nordijskom trčanju.

Da li će Lindzi Von opravdati ulogu favorita – kvota je ODLIČNA!

U okviru alpske kombinacije sportova Ignjatovićeva, Vukićević i Stevović takmičiće se u veleslalomu, slalomu, super kombinaciji i spustu, a Rastić će učestvovati u disciplinama skijaškog trčanja sprint klasik i 15 kilometara.

Takođe, sportovi koje možete pronaći na listama kladionice Meridian su i biatlon, bob, umetničko klizanje, fristajl klizanje, brzo klizanje, sankanje, skeleton, ski skokovi i snoubord.

Marsel Hiršer cilja titulu!

Pored individualnih sportskih disciplina, Meridian je pripremio i specijalne ponude za one koji žele da se klade na to koja država će biti „pobednik“ predstojećih Zimskih olimpijskih igara, odnosno ko će imati najviše zlatnih medalja i koliko će ih ukupno osvojiti.

Zimske olimpijske igre važe za jedno od najuzbudljivih i najatraktivnijih svetskih sportskih takmičenja, a vi ga možete učiniti još interesantnijim. Kladite se na favorite, potencijalna iznenađenja ili vaše omiljene takmičare, a ukoliko se kombinacija na tiketu ispostavi kao dobitna, Meridian će uz fantastične kvote nagraditi vaše znanje.

Uz Meridian budi u plusu i na minusu!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime