Bravo, majstore: Još jedan dobitan Mundijal tiket!

ROME, ITALY - DECEMBER 14: Ciro Immobile with his teammates Sergej Milinkovic and Felipe Anderson of SS Lazio celebrates after scoring the opening goal during the TIM Cup match between SS Lazio and Cittadella on December 14, 2017 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Meridian Mundijal akcija privlači mnogo pažnje a kada je tako, tu su i dobitni tiketi. Ovoga puta je pogođena kvota bila preko 800! Pravila već znate, tri tiketa iz lige i tačni rezultati. Karta za Rusiju čeka a do Svetskog prvenstva ima vremena da i ti putuješ.

Šansu da ode u Rusiju ima i igrač iz Bara. On je sastavio svoj Meridian Mundijal tiket i na njemu su se našla tri meča. Prognozirao je ishod utakmica u Italiji, Portugalu i Belgiji. Sve ih je pogodio a kvote na svakom od mečeva su bile preko 9!

MERIDIAN MUNDIJAL LIGE – NAJBOLJE KVOTE KOJE ĆEŠ NAĆI

Prvo je na redu bio meč Lacio – Udineze. Nebesko plavi iz Rima igraju stvarno odlično ove sezone pa je njihova pobeda i u ovom meču bila očekivana. Rezultat je na kraju bio 3:0, što je obradovalo vlasnika tiketa.

Domaću ekipu je do prednosti doveo autogol Samira, Nani je pogodio na početku drugog dela. I sve bi palo u vodu da se Lacio tada opustio. Ali nije, barem je Felipe Anderson bio staložen. Nekoliko minuta pre kraja meča je zatresao mrežu za prvi pogodak na tiketu.

KLADI SE I TI ZA PUT NA MUNDIJAL!

Samo desetak minuta nakon meča u Italiji preselili smo se u Belgiju. Tamo su igrali Lokeren i Genk a gađana je pobeda gostiju. Pobeda je bila izvesna jer je Genk bio favorit na tom meču, ali trebalo je pogoditi i tačan rezultat.

Gosti su svoja dva gola postigli još u uvodnom delu nastavka, ali se Lokerenov pogodak čekao. I verovatno ga ne bi bilo da domaćin nije u 88. minutu dobio penal. Siguran sa bele tačke je bio Skulason, a on je od tada možda i omiljeni fudbaler igrača iz Bara.

Na poslednjem meču se takođe strepelo do samog kraja. Ovde je za to zaslužan i igrač koji je na tiketu imao tačan rezultat 0:0. Igrali su u kupu Portugala Sporting i Porto a pobednika smo dobili tek nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Bravo, majstore: Još jedan dobitan Mundijal tiket!

Kako nije bilo golova u regularnom delu, moglo je da počne slavlje. Na tiketu su odigrana tri para sa ukupnom kvotom skoro 830! Uplata na ovom tiketu je bila 0.50 evra, što je minimum za učešće u Meridian Mundijal igri.

Kada se dočeka ovakav dobitak, mnogo je lakše sačekati izvlačenje dobitnika. Avion za Rusiju još uvek nije pun a mesto pored prozora možeš zauzeti baš ti. Potrebni su ti pasoš i tiket sa najmanje tri para i minimalnim ulogom koji iznosi 50 dinara, 0.50 evra ili 1 konvertibilna marka!