Bornmut bezobrazno: ‚‚Dajte 100 miliona pa ga puštamo”

Bornmut Kalum Vilson
(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Moderni fudbal već godinama unazad ide sve dalje u basnoslovnom trošenju novca. Bogati televizijski ugovori su to omogućili, ali ova vest bi mogla da postavi stvari na novi nivo. Bornmut traži 100 milliona evra za svog napadača!

Kako ovog ponedeljka prenose brojni mediji sa Ostrva, Bornmut je za Kaluma Vilsona zacepio devetocifrenu sumu! Tokom januara se Čelsi najviše spominjao kao klub zainteresovan za engleskog napadača. Trešnjice imaju jasnu poruku – iskeširajte 100 milona evra i Vilson je vaš!

U navodima tamošnjih medija se ističe da Bornmut Vilsona nikome dati ispod 75 miliona funti što je skoro tačno 100 miliona. Kako smo došli do toga da je jedan donedavno mali tim sa južne obale Engleske u mogućnosti da postavlja ovakve uslove?

TREŠNJICE USKORO DOČEKUJU ČEKIĆARE!

Očigledno je da je Kalum Vilson vrlo važan igrač Bornmutu, pogotovo u trenutku kada Trešnjice beleže loše rezultate. Čelsiju je neophodan napadač što pre i u tom smislu se Vilson uklapa u celu priču.

Ove sezone, napadač tima sa Din Korta ima učinak od devet golova i pet asistencija za 1670 minuta provedenih na terenu, te tako direktno učestvuje u 0.75 golova po meču. A koliko je važan za Bornmut govori i da je učestvovao u skoro polovini svih njihovih golova u ovoj sezoni.

KLADI SE NA PREMIJER LIGU!

Bornmut je trenutno na 12. mestu na tabeli, ali imaju samo dve pobede u poslednjih 12 utakmica. Osim Čelsija, u trci se navodno pominjao i Vulverhempton, ali je tako vrlo nerealno u ovom trenutku.

Ostaje da vidimo hoće li uprava Trešnjica ipak popustiti ukoliko stigne neka bogata ponuda. Ovih 100 miliona gotovo sigurno će ostati samo san…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime