Borjanova pobeda nakon izgubljenog meča!

Crvena zvezda je na svom terenu poražena od Arsenala rezultatom 1:0, a Milan Borjan nije mogao ništa da učini kod gola koji je postigao Olivije Žiru. Tim iz Londona sada ima maksimalnih devet bodova dok je Zvezda ostala drugoplasirana sa četiri, koliko ima i Bate Borisov.

Iako je bila ravnopravan rival Arsenalu, Zvezda nije uspela da stigne do boda. Ovaj tim Zvezde se ne zadovoljava porazima i jasno je bilo daigrači ne žele da izgube. U prvim minutima nakon meča, tokom pozdravljanja sa protivničkim igračima, razmene dresova sa Čehom i aplaudiranja domaćoj publici, Milan Borjan je našao vremena i da ulepša veče jednom mladom navijaču Zvezde.

A za vikend Zvezda čeka Mladost!

U svoj gužvi nakon utakmice kanadski reprezentativac srpskog porekla je bio dovoljno pribran da dečaku koji je plakao pored ulaza u tunel pokloni rukavice u kojima je branio na meču protiv londonskog kluba. Mali Luka je dobio veliki poklon, suvenir koji će ga podsećati na fantastičnu igru njegovog tima i koji će mu pomoći da zaboravi na gol Žirua koji je bodove odneo u Englesku.